“Snel kunnen schakelen, rust kunnen bieden,
mee bewegen met de cliënt, geen dag het zelfde, humor

Passen deze begrippen bij jou
Dan is deze vacature wat voor jou

 

Solliciteer nu

…omdat je energie krijgt van nieuwe uitdagingen

Op de woning Laar 3 wonen 6 volwassen mannen met een ernstige verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag. Zij hebben te maken met psychiatrische problematiek, zoals autisme. Veelal is er sprake van gedragsproblematiek die kunnen leiden tot uitingen van spanning en agressie. Als begeleider signaleer en herken je wat diverse stemmingen en gedrag bij de cliënten kunnen betekenen. Vervolgens weet je hoe je met dit gedrag om kunt gaan. Zij zorgen er voor dat geen dag het zelfde is.

Als begeleider zal je eerst moeten investeren in de relatie met de cliënt om te begrijpen wat er speelt. Hier ligt een grote uitdaging die je samen gaat ondernemen met je collega’s. Je geeft altijd begeleiding volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen dat je begeleidt vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen stuurt en begrenst als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Heb jij veel geduld, doorzettingsvermogen en humor? Jouw unieke stijl maakt het verschil. Samen brengen we elkaar tot nieuwe inzichten en zijn we een waardevolle toevoeging in het leven van de cliënt.

Herken je jezelf in het bovenstaande? Ben je enthousiast en op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Ons team is op zoek naar collega die willen werken met deze bijzondere en eigenzinnige doelgroep!

…omdat samenwerken bij je past

Ons betrokken team bestaat nu uit acht collega’s. We staan voor elkaar klaar en de lijnen zijn erg kort. Je komt te werken in een zelf organiserend team waarin ieder zijn eigen talent heeft en jullie elkaar daarin aanvullen. Jullie begeleiden, ondersteunen en stimuleren de bewoners bij hun ontwikkeling en activiteiten in hun woon- en leefsituatie

Wat krijg je daar voor terug?

 • Een flexcontract voor 1 jaarcontract voor minimaal 20 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris FWG 40 tussen € 1963,- en € 2902,- per maand bij een contract van 36 uur;
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • Werkkostenregeling m.b.t. fiscale voordelen, dit kan je inzetten voor bijv. het kopen van een (elektrische) fiets;
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching;
 • Een prachtige werkplek met een personeelsrestaurant en voldoende parkeergelegenheid

En wat verwachten jullie dan van mij?

 • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 4 niveau;
 • Enkele jaren werkervaring als begeleider complexe doelgroep;
 • Kennis van autisme en psychiatrische beelden;
 • Je verbonden voelen met de methode Gentle teaching;
 • Je kunt onregelmatige en weekenddiensten draaien.

Dit is de perfecte functie voor mij! Hoe kan ik solliciteren?

Dat kan heel gemakkelijk door te mailen naar vacature@zideris.nl We ontvangen jouw sollicitatie graag voor 8 juli 2020.

Wacht, ik heb toch nog een vraag…

Voor vragen kun je via onze receptie (088 5132513) bellen met Rene Wolswinkel (Persoonlijk Begeleider) of Peter van der Sluis (Begeleider).

Je kunt natuurlijk ook mailen naar vacature@zideris.nl

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.