Op de woningen Grift 6/8 wonen twee groepen van zes cliënten met een leeftijd tussen de 30 en 65 jaar. Zij zorgen ervoor dat echt geen enkele werkdag hetzelfde is.

Solliciteer nu

...omdat je energie krijgt van nieuwe uitdagingen

Als nieuwe Begeleider IB zal je beginnen met het opbouwen van een band met de cliënten. Daarvoor heb je veel interactie met hen en kunnen ze verbaal luid zijn. De cliënten zullen je leren kennen door je uit te proberen en kunnen fysiek agressief zijn. Dit kan overweldigend zijn, maar omdat jij hen structuur en veiligheid biedt zal er wederzijds vertrouwen ontstaan. Je zal dan ook de zorgzame en ondeugende kant van de cliënten leren kennen. Samen maken jullie grapjes en gaan jullie op pad, zoals naar festival Rijnpop. Door jouw ervaring met deze doelgroep groei je in jouw begeleiding mee met de ontwikkeling van de cliënt.

...omdat je wilt werken in een groene omgeving

De lichte en ruim opgezette woningen staan op een groen terrein van Zideris. Er zijn schommels, trampolines en een voetbalveldje. Er is ook een binnenzwembad en Ouwehands Dierenpark is op loopafstand. Het terrein wordt omringd door bossen en weilanden, net buiten Rhenen (provincie Utrecht). Samen met de cliënten kunnen we dus heerlijk fietsen, wandelen of een terrasje pakken.

...omdat samenwerken bij je past

Ons betrokken team bestaat nu uit negen collega’s. We staan voor elkaar klaar en de lijnen zijn erg kort. Je werkt altijd samen met een collega op de woning. Samen zullen we ons zelforganiserend team verder opbouwen om onze bewoners de beste intensieve begeleiding te kunnen blijven bieden.


Wat krijg je daar voor terug?

  • Een afwisselende functie voor 24 uur per week, aantal uren zijn bespreekbaar;
  • Salaris (FWG 40) tussen de € 1963,- en € 2902,- bruto per maand bij een contract van 36 uur;
  • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband;
  • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33 % ;
  • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar, dit kan je bijv. inzetten voor een sportabonnement;
  • Een betrokken en ervaren team in ontwikkeling, waar je veel ruimte hebt voor eigen inbreng.


Wat houdt jouw vakmanschap in?

  • Een zorggericht diploma op minimaal MBO 3-niveau;
  • Je hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden;
  • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching;
  • Bereidheid om in onregelmatige diensten volgens rooster te werken.


...omdat je van deze vacature enthousiast wordt

En heb je een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO-3 niveau? Natuurlijk komen we dan graag met je in contact! Je kunt solliciteren door voor dinsdag 7 juli te mailen naar vacature@zideris.nl of via onderstaand formulier.

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.