Ter ziektevervanging zoeken we per direct een gedragskundige in Wageningen, eventueel kan daarna jouw standplaats Mijdrecht en Uithoorn worden.

Solliciteer nu

Per direct zijn we op zoek naar een bevlogen gedragskundige die samen met ons werkt aan gelijkwaardige en liefdevolle zorg voor onze cliënten. Als gedragskundige bij Zideris ben je verantwoordelijk voor de inhoud van de zorgverlening aan onze cliënten. Het afnemen van psychodiagnostiek, het interpreteren van de onderzoeksgegevens en het stellen van een diagnose is een belangrijk onderdeel van je werk. Dit vormt de basis voor wetenschappelijke verantwoording van je adviezen en behandeling. Daarnaast indiceer je psychologische en/of orthopedagogische behandeling, verzorgt deze en rapporteer je over de voortgang en het verloop, en werk je aan het opstellen en uitvoeren van een behandelplan in ons ECD. Je bent communicatief vaardig waardoor je vanuit je vakgebied een zinvolle bijdrage levert in gesprekken in multidisciplinair verband. Helder rapporteren is voor jou geen enkel probleem. Doordat je feilloos weet wat belangrijk is in je werk kan je teams begeleiden en adviseren over de omgang met cliënten. Naast de directe cliënt gebonden taken draag je als gedragskundige bij aan deskundigheidsbevordering bij medewerkers en heb je een actieve bijdrage in beleidsondersteunende expertisegroepen.

Ben jij de enthousiaste gedragskundige die we zoeken en ben je per direct beschikbaar? Dan komen we graag met jou in gesprek! We nodigen jou van harte uit om te solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl

 

Hierbij stel ik je je nieuwe werkplek voor

Zideris is een kleinschalige organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. De basismethodiek die wij gebruiken is Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is. Als gedragskundige ga je werken in een vakgroep van acht gedragskundigen en GZ psychologen.

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Solliciteer gemakkelijk door voor 31 juli te mailen naar vacature@zideris.nl of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.

De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 7,04%, een verlofregeling en reiskostenvergoeding, zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Bij Zideris kun je daarnaast ieder jaar gebruik maken van de werkkostenregeling (WKR) tot € 450,- waar je fiscaal voordeel van hebt. De WKR kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het kopen van een mobiele telefoon of een sportabonnement.