Wij, het team van Grift 6/8, zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Samen zullen we ons zelforganiserende team verder opbouwen om onze bewoners de beste intensieve begeleiding te kunnen blijven bieden.

Solliciteer nu

Op de woningen Grift 6/8 wonen twee groepen van zes cliënten die ervoor zorgen dat echt geen enkele werkdag hetzelfde is.

Als nieuwe Begeleider IB zal je beginnen met het opbouwen van een band met de cliënten. Daarvoor heb je veel interactie met hen en kunnen ze verbaal luid zijn. De cliënten zullen je leren kennen door je uit te proberen en kunnen fysiek agressief zijn. Dit kan overweldigend zijn, maar omdat jij hen structuur en veiligheid biedt zal er wederzijds vertrouwen ontstaan. Je zal dan ook de zorgzame en ondeugende kant van de cliënten leren kennen. Samen maken jullie grapjes en gaan jullie op pad, zoals naar festival Rijnpop. Door jouw ervaring met deze doelgroep groei je in jouw begeleiding mee met de ontwikkeling van de cliënt.

Ons betrokken team bestaat nu uit vijf collega’s, waarvan de meesten tussen 20-30 jaar zijn. We staan voor elkaar klaar en de lijnen zijn erg kort. Doordat we dubbele diensten draaien werk je altijd samen met een collega op de woning.

Hierbij stellen we je nieuwe werkplek voor

De woningen Grift 6/8 staat op een prachtige locatie omringd door bossen en weilanden, net buiten Rhenen (provincie Utrecht). Samen met de cliënten kunnen we dus heerlijk fietsen, wandelen of een terrasje pakken. In de lichte en ruim opgezette woningen wonen in totaal twaalf cliënten tussen 30-65 jaar met ieder een specifieke zorgvraag. De cliënten hebben naast begeleiding ook basis lichamelijke verzorging nodig, zoals hulp bij scheren.

 

Ben jij de collega die we zoeken?

Solliciteer gemakkelijk door te mailen naar vacature@zideris.nl of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.