EigenZinnig: Bij ons staan de cliënten aan het roer van hun eigen leven, dat noemen wij eigenzinnige zorg. Eigen omdat de persoonlijke zorg is afgestemd op de eigen dromen, wensen en inbreng van onze cliënten en bewoners. Zinnig omdat het bijdraagt, nut heeft en leidt tot zingeving voor cliënt, familie en medewerker.

Solliciteer nu

Ben jij beschikbaar in de maanden juni, juni, augustus en wil je werkervaring op doen in de nachtdienst van een kleinschalige gehandicaptenzorgorganisatie? Dan is dit de vacature voor jou!

Ook tijdens de nacht (van 22.15 uur tot 7.15 uur) hebben onze cliënten met een verstandelijke beperking ondersteuning nodig. Via het zorgsysteem inventariseer je vanuit het dienstencentrum de zorg- en begeleidingsvragen die voorkomen in de woningen op hetzelfde terrein en stuur je je collega’s aan. Er worden ook cliënten op externe locaties van Zideris via het zorgsysteem uitgeluisterd. Wanneer op deze externe locaties hulp geboden moet worden, bel je de slaapdienst en adviseer je deze medewerker bij het oplossen van de hulpvraag. Naast de zorgvragen die via het zorgsysteem binnenkomen, bied je ook vaste zorg op verschillende tijden in de nacht.

Ben je nog bezig met het laatste jaar van jouw zorg gerelateerde opleiding? En wil je ervaren of werken in de nachtdienst iets voor jou is? Dan kan je ook op deze vacature solliciteren voor de functie van Assistent Begeleider! In dat geval krijg je tijdens het werk altijd ondersteuning en begeleiding van ervaren collega’s.

WerkSamen: Tijdens de nachtdienst werk je samen met drie collega’s, waarvan één andere begeleider en twee verpleegkundigen. Je gaat steeds wisselend met zijn tweeën over het terrein om de benodigde zorg te bieden. We werken met een digitaal rapportage systeem, naast een mondelinge overdracht ’s avonds en in de ochtend.

Geen nacht is hetzelfde en elke nacht is een nieuwe uitdaging!

 

Wat krijg je daar voor terug?

  • Salaris Begeleider (FWG 35) tussen de € 1861,- en € 2766,- of Salaris Assistent-Begeleider (FWG 30) tussen de € 1765,- en € 2633,- per maand bij een contract van 36 uur
  • Onregelmatigheidstoeslag
  • Een tijdelijke baan voor 28 uur per week
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een prachtige werkplek in een bosrijke omgeving

 

Wat zit er in je bagage?

  • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau of je bent bezig met het laatste jaar van de opleiding
  • Beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus 2021
  • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties
  • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching

 

WerkPlek: Je komt te werken in een team van 14 nachtmedewerkers, waarvan iedere nacht twee verpleegkundigen en twee begeleiders werken. In de nacht werk je zonder aanwezigheid van een leidinggevende en wordt er een beroep gedaan op je vindingrijkheid en creativiteit.

Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega’s Milou en Luuk.

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan kan je gemakkelijk solliciteren door voor maandag 22 maart te mailen naar vacature@zideris.nl of via onderstaand formulier.  

De sollicitatiegesprekken zullen op woensdag 31 maart, na 13.00 uur plaatsvinden, maar graag komen we ook eerder met je in gesprek.

Voor vragen kun je mailen naar vacature@zideris.nl t.a.v. Petra Kranenburg (Verpleegkundige Nachtdienst) en/of Heidi Capelle (Begeleider Nachtdienst).

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.