EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame gemeenschap met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris.

Solliciteer direct!

Werkzaamheden: Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg rondom de cliënten. Samen met de cliënt en andere betrokkenen analyseer je de zorgvraag, stel je het persoonlijk plan op en houdt dit actueel. Daarvoor heb je regelmatig contact met het sociale netwerk van de cliënt. Als persoonlijk begeleider heb je een coachende rol binnen je team wat betreft de inhoudelijke zorg. Je hebt structuur wekelijks kantoor dag naar de uren van de cliënten.

Op deze locatie, Sluis 1 en 2, werk je met verschillende doelgroepen. Op Sluis 1 zijn de cliënten begeleiding en ADL zorg nodig en de cliënten kunnen goed communiceren. Je biedt in dat geval evenveel begeleiding als zorg. De cliënten op Sluis 2 geef je de juist ADL zorg en veiligheid/liefde. Er komt dementie, syndroom down, epilepsie, agressie voor. Agressie komt alleen voor door miscommunicatie.

Natuurlijk werk je ook mee in de dagelijkse ondersteuning van de cliënten. Je begeleidt, ondersteunt en stimuleert de cliënten bij hun ontwikkeling en bij activiteiten in de woon- en leefsituatie. Je start de diensten op sluis 1-2 altijd met een collega. Alleen tussen 10 tot 15 uur sta je alleen. Er is altijd een collega in de buurt van de andere woning en/of dagbestedingslocaties op het terrein. Je kunt een korte ochtend/avond dienst hebben of een lange ochtend/avond dienst werken. Tijdens deze dienst bereid je samen met de cliënten de lunch/avondeten voor en eet je ook gezamenlijk.

 

Werkplek: Sluis 1 en 2 bestaat uit een schakelwoning waar vier mannen en acht vrouwen wonen in de leeftijd van 48 tot 80 jaar. De cliënten krijgen afhankelijk van de eigen mogelijkheden zorg en begeleiding.

Het team bestaat uit tien collega’s, waarvan een leerling en een flex medewerker. We vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega open is en zijn/haar mening durft te geven. In ons team staan we namelijk open voor elkaars ideeën en zijn tips en andere ervaringen zijn altijd welkom. Voel jij je aangesproken naar aanleiding van deze vacature, dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! 


Wat krijg je daar voor terug?

 • Salaris persoonlijk begeleider (FWG 40) tussen € 2236,- en € 3154,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Meedenken en werken aan de ontwikkeling van een zelf organiserend team;
 • Een jaarcontract voor 24 uur per week;
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar;
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching;
 • Een zorg gerelateerde opleiding op minimaal MBO-4 niveau;
 • Ervaring binnen het vakgebied / doelgroep;
 • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching;
 • Je weet een prettige sfeer te creëren, waarin bewoners zich veilig, gezien en gehoord voelen.

Wat zit er in je bagage?

 • Een zorg gerelateerde opleiding op minimaal MBO-4 niveau;
 • Ervaring binnen het vakgebied / doelgroep;
 • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching;
 • Je weet een prettige sfeer te creëren, waarin bewoners zich veilig, gezien en gehoord voelen.

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor dinsdag 13 december 2022 gemakkelijk te solliciteren door te klikken op de button.

Voor vragen kun je bellen met Laura Kleijer, Begeleider (tel. 06-23067087). Je kunt ook mailen naar vacature@zideris.nl

Solliciteer direct!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.