Geen nacht is hetzelfde en elke nacht is een nieuwe uitdaging!

Solliciteer nu

Ook tijdens de nacht (van 22.15 uur tot 7.15 uur) hebben onze cliënten met een verstandelijke beperking ondersteuning nodig. Via het zorgsysteem inventariseer je vanuit het dienstencentrum de zorg- en begeleidingsvragen die voorkomen in de woningen op hetzelfde terrein en stuur je je collega’s aan. Er worden ook cliënten op externe locaties van Zideris via het zorgsysteem uitgeluisterd. Wanneer op deze externe locaties hulp geboden moet worden, bel je de slaapdienst en adviseer je deze medewerker bij het oplossen van de hulpvraag. Naast de zorgvragen die via het zorgsysteem binnenkomen, bied je ook vaste zorg op verschillende tijden in de nacht.

WerkSamen: Tijdens de nachtdienst werk je samen met drie collega’s, waarvan één andere verpleegkundige en twee begeleiders. Je gaat steeds wisselend met zijn tweeën over het terrein om de benodigde zorg te bieden. We werken met een digitaal rapportage systeem, naast een mondelinge overdracht ’s avonds en in de ochtend. Met de overige disciplines onderhouden we regelmatig contact via mail en aanwezigheid op MDO’s

Als verpleegkundige in de nacht heb je een adviserende rol binnen de 24 uurs zorg en handel je volgens het persoonlijk begeleidingsplan van de cliënt. Bij een acute verpleegkundige zorgvraag handel je volgens Triage om de urgentie te bepalen. Daarnaast werk je met de uitluistercomputer, beantwoord je e-mails of verricht andere administratieve werkzaamheden.

 

Wat krijg je daar voor terug?

 • Salaris (FWG 45) tussen de € 2.085,-  en € 3.189,- bruto per maand bij een contract van 36 uur.
 • Onregelmatigheidstoeslag, deze ontvang je ook tijdens jouw vakantie;
 • Een jaarcontract voor 20-24 uur per week (uren in gezamenlijk overleg), met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en werkkostenregeling tot € 450 per jaar;
 • Een prachtige werkplek in een bosrijke omgeving;
 • Meedenken en werken aan de ontwikkeling van ons zelforganiserende team.

 

Wat zit er in je bagage?

 • Een diploma MBO VP niveau 4, Z-verpleegkundige of gelijkwaardig, met daarbij een geldige BIG registratie;
 • Ervaring in de begeleiding van cliënten met een verstandelijke/meervoudige beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag is een pré;
 • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties;
 • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching;
 • Bereidheid om overdag incidenteel aan te schuiven bij overlegmomenten.

 

WerkPlek: Je komt te werken in een team van 14 nachtmedewerkers, waarvan iedere nacht twee verpleegkundigen en twee begeleiders werken. In de nacht werk je zonder aanwezigheid van een leidinggevende en wordt er een beroep gedaan op je vindingrijkheid, creativiteit en verpleegkundige kennis.

Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega’s Milou en Luuk.

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan kan je gemakkelijk solliciteren door voor maandag 15 maart te mailen naar vacature@zideris.nl of via onderstaand formulier. 

De sollicitatiegesprekken zullen op woensdag 17 maart, na 13.00 uur plaatsvinden, maar graag komen we ook eerder met je in gesprek.

Voor vragen kun je mailen naar vacature@zideris.nl t.a.v. Petra Kranenburg (Verpleegkundige Nachtdienst) en/of Heidi Capelle (Begeleider Nachtdienst).

 

 

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.