Heb jij minimaal een zorg gerelateerd MBO-3 diploma en relevante ervaring? Kijk je ernaar uit om jouw expertise te kunnen inzetten?

Solliciteer nu

EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Onlangs hebben geïnteresseerden dat zelf kunnen ervaren tijdens de succesvolle speed sollicitatiegesprekken met cliënten en medewerkers. Dus Zideris Epe groeit door! Daarom zijn we nu op zoek naar een (persoonlijk) begeleider die samen met ons meebouwt.

Net buiten Epe bevinden zich meerdere woningen voor (jong)volwassenen met 24-uursbegeleiding. Elke bewoner heeft een eigen studio en kan gebruik maken van de gezamenlijke woonkamer met grote keuken. Elke dag wordt er vers gekookt, kan je er spelletjes spelen of samen een film kijken. Met iedere bewoner wordt gewerkt aan perspectief; door werk, school of een andere vorm van dagbesteding. De woningen liggen aan het rand van het terrein van Zideris, midden tussen de bossen. Op het terrein zijn o.a. een sportruimte, soos en dagbesteding.

JouwExpertise: Als (persoonlijk) begeleider weet jij te stabiliseren en perspectief te bieden. Jij begeleidt, ondersteunt en stimuleert de bewoners in hun ontwikkeling en bij activiteiten in de woon- en leefsituatie. Jouw expertise, op het snijvlak van vg, jeugdzorg en/of ggz, zorgt ervoor dat je begeleiding op maat kunt bieden. Daarvoor creëer je rust en kun je goed reflecteren.

Met een zorg gerelateerd diploma op MBO-4 of HBO niveau kan je ook aan de slag gaan als persoonlijk begeleider. In deze functie coördineer je de ondersteuning rondom een bewoner. Samen met de bewoner en andere betrokkenen analyseer je de zorgvraag, stel je het persoonlijk plan op en houdt dit actueel. Daarvoor heb je regelmatig contact met gedragskundigen, cliëntvertegenwoordigers en het verdere sociale netwerk.

 

Arbeidsvoorwaarden: 

  • Salaris Begeleider (FWG 35) of Persoonlijk Begeleider (FWG 40) tussen de € 1800,- en € 2902,- per maand bij een contract van 36 uur;
  • In gezamenlijk overleg bespreken we hoeveel uur je per week gaat werken, er is veel mogelijk!
  • Een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband;
  • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33 %;
  • Werkkostenregeling m.b.t. fiscale voordelen;
  • Ruim aanbod aan cursussen en coaching.

 

DoelGericht: Op Zideris Epe wonen (jong)volwassenen met een leeftijd tussen 17 en 30 jaar. Ze hebben een licht verstandelijke beperking, met veelal aanvullende vraagstukken zoals bijvoorbeeld autisme en/of hechtingsproblematiek. Jij haalt jouw energie uit het werken met deze specialistische doelgroep. De begeleiding wordt vorm gegeven volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit relatie en gelijkwaardigheid en begrenzen als dit helpt om perspectief te maken.

Heb jij minimaal een zorg gerelateerd MBO-3 diploma en relevante ervaring? Kijk je ernaar uit om jouw expertise te kunnen inzetten?

Solliciteer dan gemakkelijk door voor maandag 8 maart te mailen naar vacature@zideris.nl of via onderstaand formulier. We zullen daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen om een gesprek in te plannen.   


Voor vragen kun je bellen met Hilde Jansen, clustermanager (tel. 06-22489888). Je kunt ook mailen naar vacature@zideris.nl

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.