Werken bij het cluster Intensieve Zorg betekent samen de schouders er onder, van elkaar willen en kunnen leren en op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen.

Solliciteer direct!

‘’Onze cliënten kunnen je naam misschien niet altijd noemen, maar zij weten wel wie je bent’’

WerkPlek: Wij zoeken een Begeleider voor onze woningen Berg 2 en 4. Het cluster waar deze twee woningen onderdeel van zijn, is het Cluster Intensieve Zorg, Dit cluster bestaat uit 4 x 2 geschakelde woningen en twee dagbestedingslocaties. Op iedere geschakelde woning, wonen 7 cliënten. Deze vacature is voor de woningen Berg 2 en 4.

Op Berg 2 wonen cliënten van oudere leeftijd, bij deze doelgroep komt o.a. dementie en downsyndroom voor. De cliënten op Berg 4 hebben behoefte aan duidelijke begeleiding, verzorging en dagelijkse invulling. Werken bij het cluster Intensieve Zorg betekent samen de schouders er onder, van elkaar willen en kunnen leren en op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen.

 

SamenWerken: Omdat je werkt in een zelf organiserend team heb je speciaal aan jou toegewezen werkzaamheden. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid. Met trots laat je in de teamvergaderingen zien hoe je deze op orde hebt en met een open houding leer je van eventuele feedback.

 

BegeleidGentle: Als begeleider van Zideris werk je vanuit de methode Gentle Teaching. Dit betekent begeleiden vanuit de relatie, gelijkwaardigheid, sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is. Met een open, nieuwsgierige en lerende houding zie je wat de cliënt nodig heeft en ken je zijn/haar signalen. Je doet je best om iedere cliënt de aandacht en verzorging te geven die hem/haar helpt om gelukkig te kunnen zijn.

 

Wat krijg je daar voor terug?

  • Een afwisselende functie voor 16 tot 32 uur per week;
  • Een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract;
  • Salaris Begeleider (FWG 35) tussen de € 2110,- en € 3009,- bruto per maand bij een contract van 36 uur;
  • Onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering van 8,33% en werkkostenregeling;
  • Ondersteuning en feedback van je collega’s;
  • Gevarieerd takenpakket en een prettig team om in te werken.

 

Wat zit er in je bagage?

  • Een diploma MZ of Verzorgende IG op minimaal MBO 3-niveau;
  • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching;
  • Jij hebt ervaring en/of affiniteit met de doelgroep;
  • Bereidheid om in onregelmatige diensten volgens rooster te werken;

 

EigenZinnig: Bij ons staan de cliënten aan het roer van hun eigen leven, dat noemen wij eigenzinnige zorg. Eigen omdat de persoonlijke zorg is afgestemd op de eigen dromen, wensen en inbreng van onze cliënten en bewoners. Zinnig omdat het bijdraagt, nut heeft en leidt tot zingeving voor cliënt, familie en medewerker. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega’s Milou en Luuk.

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor 20 december aanstaande te solliciteren via de sollicitatie knop.  Voor vragen kun je bellen met Silke Lodder (Persoonlijk Begeleider) op 06-82213769 of Mariola Opperman (begeleider) op 06-12979996.

Solliciteer direct!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.