Je helpt de cliënten bij het opstaan en je vindt het belangrijk dat zij er verzorgd uit zien. Na het ontbijt gaan zij naar de dagbesteding.

Solliciteer nu

Een avonddienst begint om half vier als de cliënten thuis komen. Je zorgt, waar mogelijk samen met de cliënt, dat de woning een schone, veilige en prettige plek is.

De bewoners hebben naast begeleiding ook lichamelijke verzorging nodig. Dit vraagt van jou om op piekmomenten het overzicht te bewaren en je werk goed te organiseren. Daarnaast maak je tijd vrij om rapportages, mails en andere belangrijke informatie te lezen en te verwerken.

In het weekend zijn de cliënten vrij en heb je als begeleider tijd om samen leuke dingen te doen. De cliënt zal je naam misschien niet kunnen noemen, maar weet zeker wat je voor hem of haar betekent. Je vindt het dan ook belangrijk om een relatie met onze cliënten op te bouwen. Samen maken jullie het leven (nog) leuker! Kortom, jij als begeleider maakt het verschil.

Heb je een zorg gerelateerd diploma op MBO 2 niveau? Dan kan je ook op deze vacature solliciteren voor de functie van Assistent Begeleider! Je draait dan diensten waarbij je altijd achtervang hebt van een directe collega op de geschakelde andere woning.

Hierbij stel ik je je nieuwe werkplek voor

De vacature is voor de woningen Grift 1 en 3. Op elke woning wonen zeven cliënten met hun specifieke zorgvraag. Hier wonen cliënten met de leeftijd van 41-65 jaar. De begeleiding wordt gegeven volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen sturen en begrenzen als dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Werken bij het cluster Beschutte Begeleiding betekent samen de schouders er onder, van elkaar willen en kunnen leren en op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen.

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

En heb jij een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO-2 niveau? Solliciteer dan gemakkelijk door voor vrijdag 21 februari te mailen naar vacature@zideris.nl of via onderstaand formulier. De sollicitatiegesprekken zullen op 24 of 25 februari gehouden worden.

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.