Binnen onze woning op de Massijslaan werk je in een betrokken team van 10 medewerkers, waar collega’s voor elkaar klaar staan. Werken op de Massijslaan betekent goed contact met je collega’s, van elkaar willen en kunnen leren en op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen.

Solliciteer nu!

 

Is jouw hart het mooiste wat je hebt? Kom dan bij ons werken!

Werkzaamheden: Als (Persoonlijk)Begeleider begint de werkdag ‘s morgens met motiveren van de cliënten om op te staan en stimuleren om op tijd op hun werk te zijn. Meestal is dit nadat je een slaapdienst hebt gedraaid. De cliënt vindt het fijn dat je er bent als zij/hij het nodig heeft, maar doet ook veel dingen zelfstandig. Je probeert met respect voor de persoon en zijn levensgeschiedenis, de cliënt te stimuleren en te helpen bij zijn haar ontwikkeling. Je werkt daarbij aan cliëntdoelen volgens het persoonlijke ondersteuningsplan. Je doet een beroep op de eigen mogelijkheden van de cliënt en biedt ondersteuning waar die nodig is. Een avonddienst begint 15.00 uur als de cliënten thuis komen en loopt voor één van de aanwezige begeleiders in het gebouw over in een slaapdienst.

Je vindt het belangrijk dat de cliënten en de woning er verzorgd uit zien. Daarom help je mee in het huishouden. Daarnaast maak je tijd vrij voor het maken van rapportages en het lezen en verwerken van mails en andere belangrijke informatie. Omdat je werkt in een zelf organiserend team heb je speciaal aan jou toegewezen werkzaamheden. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid en laat in de teamvergaderingen zien hoe je deze op orde hebt en met een open houding leer je van eventuele feedback.

Als (Persoonlijk)Begeleider coördineer je de zorg rondom de cliënten. Je bent bereid en in staat om een relatie op te bouwen met de cliënt, zodat de cliënt invloed kan uitoefenen op zijn of haar leven en op de omgeving. Samen met de cliënt en andere betrokkenen analyseer je de zorgvraag, stel je het persoonlijk plan op en houdt dit actueel. Je vertaalt de beschreven doelen naar dagelijkse zorg en begeleidingsactiviteiten. Daarvoor heb je regelmatig contact met cliëntvertegenwoordigers en het verdere sociale netwerk van de cliënt, waarbij je in staat bent een netwerk op te bouwen en/of te onderhouden voor en met de cliënt.

De begeleidingswijze wordt vormgegeven vanuit de methode Gentle Teaching. Dit betekent begeleiden vanuit de relatie en gelijkwaardigheid, en sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

WerkSamen: Binnen onze woning op de Massijslaan werk je in een betrokken team van 10 medewerkers, waar collega’s voor elkaar klaar staan. Werken op de Massijslaan betekent goed contact met je collega’s, van elkaar willen en kunnen leren en op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen. Je komt te werken in een zelf organiserend team waarin ieder zijn eigen talent heeft en waar teamleden elkaar aanvullen.

WerkPlek: Op onze locatie op de Massijslaan krijgen 16 cliënten begeleiding. Dit zijn  volwassenen met een verstandelijke beperking. De leeftijd varieert van 22 t/m 63 jaar en ieder heeft zijn eigen appartement. Naast deze appartementen zijn er 2 gezamenlijke huiskamers, keuken en grote tuin. Een aantal dagen in de week wordt er samen met de cliënten gekookt. Locatie Massijslaan is een 24 uurs woonvorm, in een plezierige groene woonwijk. Er is een winkelcentrum op loopafstand waar wij samen boodschappen doen en de bus- en treinverbinding zijn ook dichtbij. Onze cliënten hebben behoefte aan nabijheid, structuur en vertrouwen.

 

Wat houdt jouw vakmanschap in?

 • Jij hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau;
 • Jij voelt je verbonden met de methode Gentle teaching;
 • Jij kunt onregelmatige en weekenddiensten draaien (vooraf ingeroosterd);
 • Jij hebt een nieuwsgierige, open leerhouding en een gezonde dosis humor;
 • Jij hebt ervaring met de doelgroep;

 

Wat krijg je daar voor terug?

 • Persoonlijk Begeleider: salaris FWG 40 tussen de € 2025,- en € 2993,- per maand bij een contract van 36 uur 
 • Begeleider: salaris FWG 35 tussen de € 1920,- en € 2853,- per maand bij een contract van 36 uur
 • Een uitdagende functie vanaf 24 uur per week. Heb je voorkeur voor een bepaald aantal uur? er is veel mogelijk!
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar;
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching op maat;

 

Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame omgeving met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Samen zorgen we voor een fijne werkplek met aandacht voor leren.

 

Ben jij die Persoonlijk Begeleider of Begeleider en geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor 10 december te solliciteren via onderstaande knop. Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen zullen we contact met je opnemen om een gesprek in te plannen. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Diny Post (Begeleider) via telnr. 06-83275529.

Solliciteer nu!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.