Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Samen zorgen we voor een fijne werkplek met aandacht voor leren. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega’s Milou en Luuk.

Solliciteer direct!

 

Op de Sluiswoningen 5-6 begeleid en verzorg je jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Omdat je hen begeleidt, heb je contact met ouders en bijvoorbeeld school. Je weet dat binnen deze contacten verschillende belangen kunnen bestaan die je werkzaamheden kunnen beïnvloeden. De begeleiding geef je volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

WerkDag: Doordeweeks help en begeleid je de cliënten op maat zodat zij op de afgesproken tijd op de school of de dagbesteding zijn. In het weekend zijn de cliënten vrij en heb je meer tijd om samen met hen leuke dingen te doen. In jouw werk ondersteun je de cliënten daar waar nodig, en daagt hen uit waar kan. Je biedt structuur en zorgt met humor en enthousiasme dat de sfeer prettig is. Je vindt het belangrijk dat de bewoners en de woning er verzorgd uit zien. Daarom help je mee in het huishouden. En je maakt tijd vrij om rapportages, mails en andere informatie te lezen en te verwerken.

WerkTeam: Je werkt zelfstandig op de woning. Er zijn diensten van 7.00 tot 9.45 uur en van 15.30 tot 22.00 uur. Als de clïenten aan het werk zijn is de woning dus gesloten. Binnen de woning draaien wij met onregelmatige werktijden (er zijn geen slaapdiensten), waarbij je altijd kunt terugvallen op collega’s van de buurwoningen. Omdat je werkt in een zelf organiserend team heb je speciaal aan jou toegewezen werkzaamheden. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid en laat in de teamvergaderingen zien hoe je deze op orde hebt en met een open houding leer je van eventuele feedback.

 

Wat krijg je daar voor terug?

  • Salaris FWG 35 tussen de € 1920,- en € 2853,- per maand bij een contract van 36 uur;
  • Een uitdagende functie voor 20 tot 28 uur per week, aantal uur in gezamenlijk overleg;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar;
  • Ruim aanbod aan cursussen en coaching op maat.

 

Wat zit er in je bagage?

  • Een zorg gerelateerd diploma op bij voorkeur MBO 4 niveau;
  • Ervaring met de doelgroep;
  • Herkenning in de methode Gentle Teaching;
  • Flexibel inzetbaar en bereid om in onregelmatige diensten te werken.

 

WerkPlek: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame gemeenschap met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Samen zorgen we voor een fijne werkplek met aandacht voor leren.

De Sluis 5-6 woningen zijn gevestigd op ons terrein in Rhenen. Hier wonen de jongvolwassenen in de leeftijd van 18 – 35 jaar. Op Sluis 5 wonen cliënten waarbij de ADL zorg voor een groot deel wordt overgenomen door de begeleider en op Sluis 6 ligt de focus meer op begeleiding en het zoeken naar verbinding, bieden van structuur en heldere communicatie. Milou liep een dagje mee met Wendy. Nieuwsgierig? Klik dan hier!  

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor 1 december te solliciteren via onderstaande knop. Als we je sollicitatie hebben ontvangen nemen wij snel contact met je op!

Voor vragen kun je bellen met Yasmin Huibers (Begeleider Sluis 5-6) tel. 088 5132513.

Solliciteer direct!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.