EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega Milou. 

Solliciteer direct!

Jouw eigen stijl van begeleiden maakt het verschil!

In de woning Laar 5 wonen cliënten met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaargedrag. Het begeleiden van deze cliënten doe jij op je gevoel! De beste manier staat namelijk niet altijd op papier. Door jouw empathisch vermogen, kennis, ervaring en geduld kom jij er samen met de cliënt achter wat hij/zij nodig heeft. Eenduidigheid is daarbij belangrijk voor deze kwetsbare cliënten. Soms is een cliënt onrustig of heeft last van spanning en kan daardoor verbaal en/of fysiek agressief zijn. Je staat stevig in je schoenen en weet wat je kunt doen om de cliënt te helpen om weer tot rust te komen. Werken met deze doelgroep zorgt ervoor dat elke dag weer anders is!

De begeleidingswijze wordt vormgegeven vanuit de methode Gentle Teaching. Dit betekent begeleiden vanuit de relatie en gelijkwaardigheid, en sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

WerkSamen: Binnen Laar 5 werk je in een betrokken team van 12 medewerkers, waar collega’s voor elkaar klaar staan. Werken bij Laar 5 betekent goed contact met je collega’s, van elkaar willen en kunnen leren en op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen. Je komt te werken in een zelf organiserend team waarin ieder zijn eigen talent heeft en waar teamleden elkaar aanvullen. We werken multidisciplinair, het ondersteuningsteam staat altijd klaar om mee te denken in oplossen van complexe situaties.

 

Wat krijg je daar voor terug?

 • Salaris FWG 40 tussen de € 2236,- en € 3154,- per maand bij een contract van 36 uur
 • Een uitdagende functie vanaf 28 tot 36 uur per week. De uren zijn bespreekbaar!
 • Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching

 

Wat houdt jouw vakmanschap in?

 • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 4 niveau
 • Ervaring met moeilijk verstaanbaar gedrag
 • Kennis van autisme en psychiatrische beelden
 • Je verbonden voelen met de methode Gentle teaching
 • Je bent flexibel inzetbaar en kunt onregelmatige en weekenddiensten draaien

 

WerkPlek: Bij Laar 5 wonen zeven volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Zij hebben te maken met psychiatrische problematiek, zoals autisme, adhd en hechtingsstoornis. Veelal is er sprake van gedragsproblematiek. Jouw werk bestaat voornamelijk uit het bieden van begeleiding, dit kan zowel in groepsverband als individuele begeleiding zijn. Een aantal cliënten vraagt daarnaast ondersteuning bij de ADL.

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor 6 december te solliciteren via onderstaande knop. Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen zullen we contact met je opnemen om een gesprek in te plannen. Voor vragen kun je via onze receptie (088 5132513) bellen met Gerjanne van Egdom (Begeleider Complexe Doelgroep).

Solliciteer direct!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.