WerkGever: Zideris is een kleinschalige en ambitieuze organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele begeleiding en ondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke beperking. 

Solliciteer direct!

EigenZinnig: Zideris biedt eigenzinnige zorg aan ongeveer 500 cliënten met een verstandelijke beperking. “Eigen” omdat de persoonlijke zorg is afgestemd op de eigen dromen, wensen en inbreng van onze cliënten. “Zinnig” omdat het bijdraagt, nut heeft en leidt tot zingeving voor cliënt. Bij ons staan de cliënten aan het roer van hun eigen leven, dat noemen wij eigenzinnige zorg. Het werkgebied dat je ondersteunt loopt van Rhenen, via Epe tot aan Mijdrecht.

Als Medisch Secretaresse verricht je diverse werkzaamheden ten behoeve van de Afdeling Behandeling. Je bent het gezicht van de afdeling, en de spin in het web. Deze rol past je van nature. De Medisch Secretaresse is een belangrijke schakel tussen het voorportaal, planning en secretariële werkzaamheden. Je werkt systematisch in deze uitvoerende en coördinerende functie, waarin je een representatieve rol hebt voor interne en externe contacten. Hiërarchisch krijg je leiding van de Manager afdeling Behandeling.

EigenKwaliteit: Jouw energie haal je uit klantgericht werken. Je bent zichtbaar aanwezig en vindt het belangrijk om het werk naar eigen inzicht (binnen de richtlijnen en procedures) te verrichten. Zelfstandigheid en de juiste prioriteiten stellen zijn hieraan onlosmakelijk verbonden.

 

Wat krijg je daar voor terug?

  • Een afwisselende functie, 28 - 36 uur per week (uren in overleg vast te stellen)
  • Inschaling conform CAO in salarisschaal FWG 35
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en werkkostenregeling
  • Ruim aanbod aan cursussen

 

Wat is jouw profiel?

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO / HBO niveau
  • Werkervaring in de functie van Medisch Secretaresse
  • Kennis van medische terminologie is een pre
  • Uitstekende beheersing van Microsoft Office (Outlook, Word en Excel)
  • Je bent accuraat, integer, stressbestendig en kunt snel schakelen

 

WerkPlek: Je komt te werken in het Dienstencentrum van Zideris, aan de rand van Rhenen (provincie Utrecht), omgeven door weilanden en bossen. De afdeling Behandeling, waaronder de Medische Dienst, bevindt zich op deze locatie.

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen wij je te solliciteren via onderstaande knop voor 1 november.

Voor vragen kun je bellen met de Medische Dienst (088-5132608) Je kunt ook mailen naar vacature@zideris.nl

Solliciteer direct!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.