EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen.

 

Solliciteer direct!

 

Voor een uitdaging ben je hier op het juiste adres!

Ten eerste door de diversiteit in de Doelgroep die wij hier hebben. Daardoor is er geen dag hetzelfde; zij bepalen hoe jouw werkdag verloopt. Onze afdeling is gebaseerd op de ouder wordende cliënt. De 14 cliënten die hier wonen zijn tussen de 46 en 80 jaar oud, functionerend op MVB en LVB niveau. Op onze afdeling hebben de cliënten naast hun verstandelijke beperking ook een lichamelijke beperking, waardoor je te maken krijgt met blaaskatheter, diabetes, wondzorg en gedragsproblematiek. Hierdoor zal naast begeleiding er ook de nodige verzorging van je worden verwacht. Dit vraagt van jou een houding van alertheid en kunnen inschatten wanneer iemand welke ondersteuning nodig heeft.

Ten tweede de Locatie waar je komt te werken, namelijk de Generaal Foulkesweg, afdeling 1. Alle cliënten hebben een eigen appartement met een keukenblok, badkamer, toilet en balkon. De meesten maken ook gebruik van de centrale ontmoetingsruimte waar samen wordt gegeten, spelletjes gespeeld en tv gekeken. Dit betekent dat je zowel individuele als groepsbegeleiding biedt. De locatie bevindt zich midden in de samenleving. Daardoor kunnen een aantal cliënten veel dingen zelfstandig doen, zoals naar een supermarkt gaan, de stad in of familie bezoeken.

Tot slot het Team waarin je komt te werken. Het team bestaat uit zes medewerkers die er samen voor gaan en voor elkaar klaar staan. Wij zoeken iemand die het uitdagend vindt om ons zelfsturend team te komen versterken.

Wat bieden wij, naast deze uitdaging, nog meer?

  • Een mooie functie voor 24-32 uur per week, aantal uur in gezamenlijk overleg;
  • Salaris begeleider (FWG 40) tussen € 2236,- en € 3154,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Werkkostenregeling met fiscaal voordeel, dit kan je inzetten voor bijv. een sportabonnement; 
  • Een prachtige werkplek aan de rand van het centrum met voldoende parkeerplaats en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 Wat houdt jouw vakmanschap in?

  • Een zorggericht diploma op MBO 3 of 4 niveau;
  • Ervaring met de doelgroep;
  • Bereid om onregelmatige diensten en feestdagen te werken;
  • Je bent daadkrachtig, flexibel en zelfstandig.

Wil jij deze leuke uitdaging aangaan?

Solliciteer dan gemakkelijk en uiterlijk 30 augustus via onderstaande knop.                                                         
Voor vragen kun je bellen met Dominique Rijlaarsdam (Begeleider) of Ineke Balijon, op 088-5132871. Je kunt ook mailen naar vacature@zideris.nl

 

Solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.