Zideris is een middelgrote organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele behandeling, begeleiding en ondersteuning aan jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Zideris baseert zich qua behandeling en begeleiding op Gentle Teaching.

Vanuit de Afdeling Behandeling te Rhenen, werk je als arts nauw samen in multidisciplinair verband met gedragskundigen en paramedici. Naast de locatie in Rhenen zijn er voorzieningen in Veenendaal, Wageningen, Bilthoven, Huis ter Heide, Mijdrecht en Epe. Er wordt samengewerkt met verschillende huisartspraktijken.

Door uitbreiding van de werkzaamheden en de pensionering van een collega zijn wij op zoek naar een AVG en/of basisarts (Anios of Aios) ter versterking van ons team. Eventueel geïnteresseerde huisartsen of specialisten ouderenzorg met interesse in het VG-vakgebied zijn ook welkom te reageren.

Dit team bestaat uit 2 AVG’ s, 2 huisartsen, 2 doktersassistentes, een praktijk-verpleegkundige en een verpleegkundig specialist i.o. We werken samen met een consulent neuroloog en -psychiater. Erkenning als AVG-opleidingsinstelling is aangevraagd.

De AVG wordt mede betrokken bij beleidsvorming en organisatie ontwikkelingsaspecten. Er zijn geen ANW diensten.


Ben jij de AVG die:

  • Een succesvol afgeronde AVG opleiding met BIG registratie heeft,
  • Wellicht (enige) ervaring heeft met LVB-, gedrags- en psychiatrische problematiek en/of psychogeriatrische- of palliatieve zorg,
  • Waarvoor het hanteren en bewaken van wet- en regelgeving (zoals de Wzd) een vanzelfsprekend feit is,
  • In de toekomst interesse heeft in opleiden en/of het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.

 

Of de basisarts die:

  • Leergierig is en bereid is om zich verder te ontwikkelen als ANIOS,
  • Onder supervisie van een AVG zich in wil zetten voor de langdurige zorg voor mensen met een verstandelijke beperking,
  • Eventueel na een periode als ANIOS de opleiding tot AVG wil gaan doen en verder werkt bij ons als AIOS.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Het betreft voor de AVG een dienstverband voor onbepaalde tijd en voor de basisarts een tijdelijk dienstverband, beide voor 24 - 36 uur per week.

  • Een ambitieus team van AVG’s, doktersassistentes en verpleegkundigen,
  • Een uitdagende en stimulerende werkomgeving die volop in ontwikkeling is,
  • Honorering is marktconform volgens de CAO Gehandicaptenzorg.


Solliciteren

Heb je zin om ons team te versterken? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons een kijkje te nemen en te solliciteren.

Je recente cv en motivatiebrief zien wij graag tegemoet en kan gemaild worden naar vacature@zideris.nl

Inlichtingen kun je inwinnen bij Emmy Räkers (AVG) of Agnes Baarsen (AVG), beiden te bereiken via telefoonnummer 088-5132513 of 088-5132608.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.