Heb jij zin om in een mooi team vanuit verbinding en ontwikkeling ondersteuning te bieden aan onze cliënten?

Solliciteer direct! 

 

WerkGever: Zideris is een kleinschalige en groeiende organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele begeleiding en ondersteuning aan (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. Onze doelgroep is heel breed in de ernst van de verstandelijke beperking en eventuele bijkomende psychische, psychiatrische problematiek of lichamelijke beperking. De basisgrondslag waar wij van uit gaan, is Gentle Teaching.

Per direct zijn we op zoek naar bevlogen en ervaren orthopedagogen/psychologen die, samen met het begeleidend team, werken aan gelijkwaardige en persoonlijke zorg voor onze cliënten. Jij bent verantwoordelijk voor de inhoud van de zorg. Je bepaalt het beleid en vertaalt dit naar behandelplannen op basis van onze visie en passende aan de hand van de geldende protocollen en richtlijnen. Daarin bied je maatwerk door buiten de gebaande paden te denken en in de middelen die je kiest. Je houdt het gewenste resultaat voor ogen en kijkt met een creatieve blik samen met de cliënt en zijn/haar netwerk naar wat past en nodig is. Doordat je feilloos weet wat belangrijk is in je werk kan je teams begeleiden en aansturen op de inhoud van de zorg. Naast de directe cliënt gebonden taken draag je bij aan deskundigheidsbevordering van medewerkers en heb je een actieve rol in beleidsondersteunende expertisegroepen.

VakGroep: Je maakt onderdeel uit van de vakgroep van gedragskundigen (orthopedagogen, psychologen en GZ psychologen). Een ambitieuze vakgroep waarin ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling, om zo samen een breed pallet aan behandeling en begeleiding te bieden aan onze cliënten. Deze vakgroep is onderdeel van het Cluster Behandeling, die naast de gedragskundigen bestaat uit de vakgroepen medische dienst en paramedische behandelaren.

Wat biedt Zideris jou?

Je gaat samenwerken met enthousiaste collega’s in een hecht, multidisciplinair team. Daarin geeft deze functie je veel afwisseling in zowel doelgroep als werkplek, zodat je jouw expertise optimaal kunt inzetten. Je zult merken dat Zideris een open, toegankelijke en ontwikkelende organisatie is. Eigen initiatief is bij ons zeer welkom en we bieden je dan ook de vrijheid om binnen de wettelijke kaders te pionieren.

Deze vacature betreft een jaarcontract met intentie tot een vast contract bij gebleken geschiktheid. Heb je een voorkeur voor werkdagen en/of aantal uur per week? Er is bij ons veel mogelijk in gezamenlijk overleg. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg waarbij de functie is ingedeeld in schaal FWG 60.

Jouw profiel:

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding Psychologie, Orthopedagogiek of Pedagogische Wetenschappen, en beschikt bij voorkeur over een basisaantekening diagnostiek (NIP/NVO);
  • Twee jaar relevante werkervaring, waarbij ervaring in een intramurale VG-setting een pre is;
  • Volgens rooster meedraaien in de gedragskundige consultatiedienst buiten kantooruren;
  • Je bent bereid om te reizen, zodat je op verschillende locaties van Zideris kunt werken.

WerkPlek: De vakgroep heeft het terrein van Zideris in Rhenen (provincie Utrecht) als thuisbasis. Op dit terrein zijn ook de andere disciplines van het Cluster Behandeling gelokaliseerd, en bevinden zich meerdere woningen en dagbestedingen. Als je op kantoor bent werk je dus in de directe nabijheid van een groot deel van onze cliënten. Daarnaast wonen onze cliënten in Wageningen, Veenendaal, Mijdrecht, Epe, De Bilt en Zeist.Hiernaast wordt er ook begeleiding en ondersteuning geboden aan ambulante clienten. In deze functie zal je afwisselend werken vanuit huis, in Rhenen en op onze andere locaties. 

Solliciteren?

Wil jij jouw expertise inzetten voor onze brede doelgroep? Dan vragen we je te solliciteren via onderstaande link!

Heb je vragen of wil je eerst een oriënterend gesprek, dat kan natuurlijk ook! Bel of app dan met Suzanne Blokker-Ammeraal (manager behandeling) op 06-57878260. Je kunt ook mailen naar; s.blokker@zideris.nl.

Solliciteer direct! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.