Begeleider Wageningen: als je een uitdaging zoekt ben je hier op je plek. Maar waarom?

Solliciteer nu

Ten eerste door de diverse doelgroep. Daardoor is elke dag anders; zij bepalen hoe jouw werkdag verloopt. De twaalf cliënten zijn tussen de 30 en 75 jaar oud. Sommigen hebben naast een verstandelijke beperking, epilepsie of gedragsproblematiek. Dat betekent dat elke cliënt een andere begeleidingsvraag heeft: zo help je de een met het hoofd leegmaken van spanningen en stuur je de ander aan tot persoonlijke verzorging. Daarin ligt de focus voor deze doelgroep op het begeleiden in gedrag. 

Ten tweede door de locatie waar je gaat werken: Generaal Foulkesweg begane grond. Alle cliënten hebben een eigen appartement met een keukenblok, badkamer, toilet en terras. De meesten maken ook gebruik van de centrale ontmoetingsruimte waar samen wordt gegeten, spelletjes gespeeld en tv gekeken. Dit betekent dat je zowel individuele als groepsbegeleiding biedt. De locatie bevindt zich midden in de samenleving. Daardoor kunnen cliënten veel dingen zelfstandig doen, zoals naar een rommelmarkt gaan, zelfstandig de stad in of familie bezoeken. Dit vraagt van jou een houding van alertheid en kunnen inschatten wanneer iemand welke ondersteuning nodig heeft.

Als laatste door het team waarin je komt te werken. Het team bestaat uit zeven medewerkers die er samen voor gaan en voor elkaar klaar staan. Zij zoeken een nieuwe collega die knopen durft door te hakken. Iemand die de uitdaging aan wil gaan om samen te bouwen aan een stabiel en sterk zelforganiserend team. 

Wat bieden wij, naast deze uitdaging, nog meer?

  • Een mooie functie voor 28 uur per week;
  • Salaris begeleider (FWG 35) tussen € 1861,- en € 2766,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
  • Een tijdelijk contract voor een half jaar (ter vervanging van ziekte) met kans op verlenging;
  • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Werkkostenregeling met fiscaal voordeel, dit kan je inzetten voor bijv. een sportabonnement;  
  • Een prachtige werkplek aan de rand van het centrum met voldoende parkeerplaats en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.


Wat houdt jouw vakmanschap in?

  • Een zorggericht diploma op MBO 3 of 4 niveau;
  • Ervaring met de doelgroep;
  • Bereid om in onregelmatige diensten te werken;
  • Je bent daadkrachtig, flexibel en zelfstandig.


Wil jij deze uitdaging aangaan?

Solliciteer dan gemakkelijk voor vrijdag 11 december door te mailen naar vacature@zideris.nl

Voor vragen kun je via de receptie (088-5132531) bellen met Manon Dirks (Begeleider). Je kunt ook mailen naar vacature@zideris.nl

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.