Per direct zijn we op zoek naar een bevlogen en ervaren orthopedagoog/gedragsdeskundige die samen met ons werkt aan gelijkwaardige en persoonlijke zorg voor onze cliënten.

Solliciteer nu

Jij bent verantwoordelijk voor de inhoud van de zorgverlening aan onze cliënten. Het afnemen van psychodiagnostiek, het interpreteren van de onderzoeksgegevens en het stellen van een diagnose is een belangrijk onderdeel van je werk. Dit vormt de basis voor wetenschappelijke verantwoording van je adviezen en behandeling. Doordat je feilloos weet wat belangrijk is in je werk kan je teams begeleiden en adviseren over de omgang met cliënten. Naast de directe cliënt gebonden taken draag je bij aan deskundigheidsbevordering bij medewerkers en heb je een actieve rol in beleidsondersteunende expertisegroepen.

VerderOntwikkelen: Bij Zideris staan we niet stil, maar hebben we aandacht voor ambitie. Je krijgt de ruimte om jouw competenties en kennis verder te ontwikkelen. We bieden je daarom het perspectief om een opleiding tot GZ psycholoog of Orthopedagoog Generalist te volgen.

Je maakt onderdeel uit van de vakgroep van gedragswetenschappers (orthopedagogen, psychologen en GZ psychologen). Deze vakgroep is onderdeel van het Cluster Behandeling dat naast de vakgroep bestaat uit medische en paramedische behandelaren. Eigen initiatief is bij ons zeer welkom en je hebt dan ook de vrijheid om binnen de wettelijke kaders met elkaar te pionieren.

Kijk jij ernaar uit om zelf beleid op te stellen en de vakgroep te profileren binnen de organisatie? Solliciteer dan gemakkelijk via onderstaand formulier.


Arbeidsvoorwaarden:

  • Een verantwoordelijke functie binnen een open, toegankelijke en groeiende organisatie;
  • Salaris tussen de € 3189,- en € 4652,-per maand bij een contract van 36 uur (functieschaal (FWG) 60);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33 % en werkkostenregeling tot € 450,- per jaar;
  • Werken voor een organisatie die een erkenning heeft als ‘GZ-psycholoog opleidingsinstituut’
  • Samen werken met enthousiaste collega’s in een hecht, multidisciplinair team.


Jouw profiel:

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding Psychologie, Orthopedagogiek of Pedagogische Wetenschappen;
  • Ervaring in de functie, ervaring in een intramurale VG-setting is een pre;
  • Je beschikt over een basisaantekening diagnostiek (NIP/NVO);
  • Bereid volgens rooster te werken in de gedragskundige consultatiedienst buiten kantooruren;
  • Je bent in bezit van een auto en rijbewijs.


Werk
Gever: Zideris is een kleinschalige en groeiende organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele begeleiding en ondersteuning aan jongeren, volwassenen en ouderen/bejaarden met een verstandelijke beperking. Een belangrijke basismethodiek die wij hanteren is Gentle Teaching.

De vakgroep heeft het Dienstencentrum van Zideris (Rhenen, provincie Utrecht) als thuisbasis. Het Dienstencentrum bevindt zich op een terrein waar meerdere woningen en dagbestedingen staan, in de directe nabijheid van een groot deel van onze cliënten. Daarnaast kun je ons vinden in Wageningen, Veenendaal, Uithoorn, Mijdrecht, Epe, De Bilt en Zeist. Jouw standplaats bepalen we in overleg.


Solliciteren
Wil jij jouw expertise inzetten voor onze verschillende doelgroepen? Dan vragen we je voor maandag 14 december te solliciteren via onderstaand formulier of door jouw motivatie en CV te sturen naar vacature@zideris.nl  

Sollicitatiegesprekken zullen doorlopend worden gehouden in deze periode.

Voor vragen kun je via de receptie (088-5132513) bellen met Aliena Leidekker (GZ psycholoog). Je kunt ook mailen naar vacature@zideris.nl

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.