Zideris is een middelgrote organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele behandeling, begeleiding en ondersteuning aan jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Zideris baseert zich qua behandeling en begeleiding op Gentle Teaching.

Solliciteer direct!


Uitdagendwerk
: Op onze verschillende locaties binnen het Cluster Wageningen, een combinatie van zowel wonen als dagbesteding, ligt een prachtige uitdaging om samen met de andere managers de uitgezette organisatiestrategie te verstevigen en verder te ontwikkelen. Met jouw ervaring, open mindset en het vermogen om mensen te verbinden, weet jij mooie veranderingen te realiseren. Daarnaast bouw je samen met de teamcoaches aan eigenaarschap en persoonlijk leiderschap, zodat jouw teams in staat zijn de zorg goed vorm te kunnen geven.


Binnen deze teams is de zichtbaarheid van de manager hard nodig. Ze moeten voornamelijk begeleid worden in het primaire proces en bij de samenwerking in de driehoek met de team- en vakcoach. Je bent dan ook een echte bouwer en vindt het een uitdaging om de huidige teams meer vorm te geven, met als resultaat goed draaiende en zelfstandig werkende teams. We zoeken een échte people manager en iemand die coachend leiding geeft aan een hechte groep hardwerkende collega’s. Je werkt waar je nodig bent, flexibiliteit is dan ook zeer gewenst binnen deze rol.

HelderSturen: Jouw focus ligt op het zo goed mogelijk ondersteunen van je teams. Daarvoor benoem je heldere kaders en formuleer je duidelijke afspraken en verwachte resultaten. Het ‘hoe’ laat je aan de teams. Daarin geef je vertrouwen en verwacht je verantwoordelijkheid. Je toont hierbij persoonlijk leiderschap en stuurt op de gekozen lijn.

De manager die wij zoeken is een verbindende persoonlijkheid die een bedrijfskundige en resultaatgerichte aanpak met zich meebrengt. Als clustermanager heb je een aandachtsgebied, waarin je namens je collega clustermanagers het aanspreekpunt bent voor de betreffende stafafdeling. Ook moet je het een uitdaging vinden om te werken bij een organisatie die volop in beweging is en midden in een professionaliseringsslag zit.

In- en externe ontwikkelingen houd je scherp in de gaten en vertaal je naar nieuwe (zorg)diensten en producten. Je zorgt dat de bedrijfsvoering van jouw cluster op orde is door het toegewezen budget te beheren en de realisatie van doelstellingen en productie te bewaken. Tevens vertegenwoordig je de organisatie binnen de regio en onderhoud je een in- en extern netwerk.

EigenZinnig: Zideris biedt eigenzinnige zorg aan ongeveer 500 cliënten met een verstandelijke beperking. “Eigen” omdat de cliënten aan het roer staan van hun eigen leven. “Zinnig” omdat het leidt tot zingeving voor cliënt. De begeleiding wordt gegeven volgens de methode Gentle Teaching. Ons werkgebied is van Rhenen, Epe tot aan Mijdrecht.

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamisch werkveld
 • Je komt te werken in een team met collega’s die samen met jou werken aan een verdere professionalisering
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg
 • Salariëring FWG 60 € 3374,- tot € 4905,- bruto per maand bij 36 uur contract)
 • Een jaarcontract van 32-36 uur, dat bij goed functioneren wordt omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en een werkkostenregeling tot € 450,- per jaar

 

Wat zit er in je bagage?

 • Een relevant HBO diploma, aangevuld met een managementopleiding
 • Minimaal 3 jaar ervaring als manager
 • Je kunt anderen stimuleren en durft verantwoordelijkheid te geven en te vragen
 • Je geeft feedback en spreekt mensen aan op houding en gedrag indien nodig
 • Je toont eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Afspraak is afspraak.
 • Je herkent jezelf in de methode Gentle Teaching

Ga jij deze uitdaging met ons aan?

Dan vragen we je voor 27 februari a.s. te solliciteren via de sollicitatie button.

Voor vragen kun je via de receptie (088 5132513) bellen met Rob van Zwieten (Directeur) of mailen naar: vacature@zideris.nl. We kijken uit naar jouw reactie!

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.