Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame gemeenschap met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Samen zorgen we voor een fijne werkplek met aandacht voor leren.

Solliciteer nu!


Werk
zaamheden: 
Zideris biedt ambulante begeleiding in de gemeente Ronde Venen. (Mijdrecht en omgeving). Als persoonlijk begeleider bied je ambulante begeleiding aan huis bij de cliënt. Het is een zeer zelfstandige functie waarin je jouw kennis en ervaring optimaal in kunt zetten.

Jouw werkdag begint thuis, waar je inlogt op de computer om de rapportages van jouw collega’s te lezen. Per week maak je een werkplanning in overleg met jouw cliënten en hun netwerk. Veel cliënten hebben de voorkeur voor een vaste dag en tijdstip in de week. Daarna pak je de auto naar Mijdrecht voor jouw eerste afspraak waar je de cliënt ondersteunt bij zijn financiële administratie. Voor de volgende cliënt biedt je hulp bij haar verslaving en bij de daarop volgende afspraak in Abcoude geef je begeleiding in het onderhouden van contacten. Je kunt blootgesteld worden aan huisdieren, sigarettenrook en/of andere middelen.

Met jouw onderzoekende houding kan je vanuit de cliënten denken; hoe zij hun eigen leven invullen en wat ze daarbij nodig hebben. Samen met hen bepaal je de zorgvraag en doelen die je verwerkt in een persoonlijk plan. Daarvoor heb je ook veel contact met het netwerk van de cliënten, zoals bewindvoerders, familie en andere zorgverleners. Jij ziet de ontwikkeling die de cliënten doormaken, waarbij het belangrijk is dat je de regie bij hen kunt laten zodat ze verder kunnen groeien.

Werkplek: Je komt te werken in een betrokken team van 6 collega’s. Iedereen neemt zijn eigen verantwoordelijkheid en verwacht van elkaar de verbinding op te zoeken als dit nodig is. Als team zijn we op de toekomst gericht en willen we verder ontwikkelen in doelgroep en expertise. Daarvoor laten we ons waar nodig bijscholen en onderhouden we contact met andere professionals. Elke maand hebben we een teamvergadering en hebben we een teamcoach die ons ondersteunt bij o.a. zelforganisatie.

De ambulante begeleiding wordt gegeven aan circa 30 cliënten woonachtig in Mijdrecht en omgeving. Deze groep is heel divers in niveau, levensfase en leeftijd (varieert tussen de 18 en 83 jaar). Elke cliënt heeft minimaal één Persoonlijk Begeleider Ambulant en een tweede begeleider als contactpersoon, zodat er altijd een achterwacht is. Als je start met werken wordt er gekeken bij welke cliënten jij het beste zult passen zodat er een goede match kan worden gemaakt.


Wat krijg je daar voor terug?

• Een afwisselende en zelfstandige baan voor minimaal 14 uur per week, waar het vaak mogelijk is om meer uren te werken;

• Een jaarcontract met de mogelijkheid tot vast dienstverband;

• Salaris FWG 40, tussen de € 2236,- en € 3154,- bruto per maand bij 36 uur;

• Onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering van 8,33 % en werkkostenregeling tot € 450,- per jaar;

• Werken in een klein en betrokken team, binnen een organisatie in verandering en ontwikkeling

Wat houdt jouw vakmanschap in?

• Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO-4 niveau en/of HBO werk/denkniveau
(HBO SPH, Maatschappelijk werk, Social work, etc);

• Ervaring met mensen met een (licht) verstandelijke beperking, verslaving en psychische problematiek;

• Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto;

• Je bent iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat maar ook flexibel is;

• Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching;

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Reageer dan gemakkelijk door voor 6 maart a.s. te solliciteren via de link. Zodra we een reactie ontvangen die we goed bij de functie vinden passen plannen we een moment om nader kennis te maken met elkaar.

Voor vragen kun je bellen met Ellen de Vogel (tel 0651956013). Je kunt ook mailen naar vacature@zideris.nl

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.