EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen.

Solliciteer direct!


Begeleider dagbesteding 21 uur cluster Rhenen Stad

“Ben jij een creatieve ondernemer die kan netwerken en voelsprieten heeft voor nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden voor ons Werkcafé?”

 

Werkplek

Sinds 1 feb 2016 heeft het Werkcafé, in het Huis van de Gemeente, zijn deuren geopend. Samen met cliënten draag je zorg voor de exploitatie van het horeca/lunch gedeelte binnen het Werkcafé. Het Werkcafé is een samenwerkingsproject van de Gemeente Rhenen en Zideris.  Begeleiding vindt plaats vanuit de relatie met de cliënt en is gestoeld op de grondbeginselen van de methodiek Gentle Teaching.

Als begeleider van het Werkcafé ben je aan het netwerken met verschillende scholen uit het speciaal onderwijs en zet je het Werkcafé op de kaart in Rhenen en omstreken! Je bent regelmatig op zoek naar een nieuwe uitdaging voor de cliënten en bent creatief bezig met het dagelijkse menu. Daarnaast kijk je uit naar nieuwe samenwerkingen en laat je aan verschillende scholen zien wat wij te bieden hebben als dagbesteding in de maatschappij. Je houdt van aanpakken en bent graag bezig op gebied van koken/bakken. Als begeleider van het Werkcafé ben je zelfstandig en vind je het belangrijk om je vaardigheden op je eigen vakgebied op peil te houden. Het deelnemen aan vergaderingen hoort ook bij je functie. Jouw werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Werkzaamheden

Het Werkcafé is als dagbesteding gevestigd in het gemeentehuis van Rhenen. Als begeleider van het Werkcafé begint je dag om 9.00 en eindigt deze om 16.00. Tussen 9.00 en 9.30 komen de cliënten binnen en vanaf 9.30 wordt het Werkcafé geopend voor gasten die hier een bakje koffie of een lekker broodje kunnen nuttigen. Als begeleider help je de cliënten met de taakverdeling van de dag zodat daarna iedereen zelfstandig de taken kunnen uitvoeren. Je helpt en ondersteunt de cliënten bij deze taken waar dat nodig is. Daarnaast houd je je ook bezig met de inkoop, financiën, plannen van lunches/taarten/hapjes en creativiteit van het menu van het Werkcafé. Vanuit het Werkcafé worden er ook taken uitgevoerd in samenwerking met het bode-team van de gemeente. De begeleider van het Werkcafé heeft hierbij de taak om deze samenwerking soepel te laten verlopen en houdt contact met het bode-team voor reflectie. In het Werkcafé werk je samen met de doelgroep LVB en stagiaires uit het speciaal onderwijs.

Wat zit er in je bagage?      
                                                                                                                 

 • Een afgeronde vakgerichte opleiding op MBO –niveau 4
 • Ruime ervaring binnen de gehandicaptenzorg;
 • In staat zijn om te relativeren en reflecteren;
 • Kunnen functioneren als het visitekaartje van Zideris;
 • Positieve, flexibele, daadkrachtige en oplossingsgerichte houding

Wat krijg je daar voor terug?

 • Werken in een dynamisch, enthousiast en gemotiveerd team;;
 • Salaris (FWG 35) tussen de € 1920,- en € 2853,- per maand bij een contract van 36 uur
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33 %
 • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar
 • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching;

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor 23 augustus te solliciteren via de sollicitatie knop.

Voor inhoudelijke vragen is Suzanne Peeters bereikbaar op de woensdagen en vrijdagen via tel: 0653171901.

Solliciteer direct!

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.