Heb jij veel geduld, doorzettingsvermogen en humor? Jouw unieke stijl maakt het verschil. Samen brengen we elkaar tot nieuwe inzichten en zijn we een waardevolle toevoeging in het leven van de cliënt.

Solliciteer direct!

Werkplek: Op de woning Laar 3 wonen 6 volwassen mannen met een ernstige verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag. Zij hebben te maken met psychiatrische problematiek, zoals autisme. Veelal is er sprake van gedragsproblematiek die kunnen leiden tot uitingen van spanning en agressie. Als begeleider signaleer en herken je wat diverse stemmingen en gedrag bij de cliënten kunnen betekenen. Vervolgens weet je hoe je met dit gedrag om kunt gaan. Zij zorgen er voor dat geen dag het zelfde is.

Als begeleider zal je eerst moeten investeren in de relatie met de cliënt om te begrijpen wat er speelt. Hier ligt een grote uitdaging die je samen gaat ondernemen met je collega’s. Je geeft altijd begeleiding volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen dat je begeleidt vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen stuurt en begrenst als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Herken je jezelf in het bovenstaande? Ben je enthousiast en op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Ons team is op zoek naar collega die willen werken met deze bijzondere en eigenzinnige doelgroep!

Samenwerken: Ons betrokken team bestaat nu uit acht collega’s. We staan voor elkaar klaar en de lijnen zijn erg kort. Je komt te werken in een zelf organiserend team waarin ieder zijn eigen talent heeft en jullie elkaar daarin aanvullen. Jullie begeleiden, ondersteunen en stimuleren de bewoners bij hun ontwikkeling en activiteiten in hun woon- en leefsituatie

 

Wat krijg je daar voor terug?

 • Een jaarcontract voor 20-32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris FWG 40 tussen €2236 ,- en €3154 ,- per maand bij een contract van 36 uur;
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • Werkkostenregeling m.b.t. fiscale voordelen, dit kan je inzetten voor bijv. het kopen van een (elektrische) fiets;
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching;
 • Een prachtige werkplek met een personeelsrestaurant en voldoende parkeergelegenheid

Wat houdt jouw vakmanschap in?

 • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau;
 • Enkele jaren werkervaring als begeleider complexe doelgroep;
 • Kennis van autisme en psychiatrische beelden;
 • Je verbonden voelen met de methode Gentle teaching;
 • Je kunt onregelmatige en weekenddiensten draaien.

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Reageer dan gemakkelijk door voor 6 december te solliciteren via de link.
Voor vragen over de vacature, kun je via onze receptie (088-5132513) bellen met Wesley van Laar (Begeleider) of Peter van der Sluis (Persoonlijk Begeleider).

Je kunt natuurlijk ook mailen naar vacature@zideris.nl

 

Solliciteer direct!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.