Zideris is een middelgrote organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele behandeling, begeleiding en ondersteuning aan jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Zideris baseert zich qua behandeling en begeleiding op Gentle Teaching.

Vanuit de Afdeling Behandeling te Rhenen, werk je als arts nauw samen in multidisciplinair verband met gedragskundigen en paramedici. Naast de locatie in Rhenen zijn er voorzieningen in Veenendaal, Wageningen, Bilthoven, Huis ter Heide, Mijdrecht en Epe. Er wordt samengewerkt met verschillende huisartspraktijken.

Door uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een AVG ter versterking van ons team. Eventueel geïnteresseerde huisartsen of specialisten ouderenzorg met interesse in het VG-vakgebied zijn ook welkom om te reageren.

Ons team bestaat uit op dit moment uit 2 AVG’ s, 2 huisartsen, 2 doktersassistentes, een praktijk-verpleegkundige en een verpleegkundig specialist i.o. We werken samen met een consulent neuroloog en -psychiater. De AVG wordt mede betrokken bij beleidsvorming en organisatie ontwikkelingsaspecten. Er zijn geen ANW diensten.

Ben jij de AVG die:

  • Een succesvol afgeronde AVG opleiding met BIG registratie heeft,
  • Wellicht (enige) ervaring heeft met LVB-, gedrags- en psychiatrische problematiek en/of psychogeriatrische- of palliatieve zorg,
  • Waarvoor het hanteren en bewaken van wet- en regelgeving (zoals de Wzd) een vanzelfsprekend feit is,
  • In de toekomst interesse heeft in opleiden en/of het verrichten van wetenschappelijk onderzoek

 

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een vast dienstverband voor 24-36 uur per week
  • Een ambitieus team van AVG’s, doktersassistentes en verpleegkundigen
  • Een uitdagende en stimulerende werkomgeving die volop in ontwikkeling is
  • Honorering is marktconform volgens de CAO Gehandicaptenzorg.


Solliciteren

Heb je zin om ons team te versterken? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons een kijkje te nemen en te solliciteren. Je kunt jouw CV en motivatie mailen naar: vacature@zideris.nl. Inlichtingen kun je inwinnen bij Suzanne Blokker (Manager Behandeling) via 06-57878260

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.