WerkPlek: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame gemeenschap met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Samen zorgen we voor een fijne werkplek met aandacht voor leren. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega’s Milou en Luuk.

Solliciteer direct!

 

Begeleider voor 15-24 uur & Persoonlijk Begeleider voor 24-28 uur in Rhenen

 

DoelGroep: Onze locatie Bantuinweg is in januari 2020 geopend. Hier wordt 24-uurs begeleiding en zorg geboden aan cliënten met een verstandelijke beperking. De Bantuinweg is een prachtig, modern en duurzaam pand waarin elke bewoner een eigen studio heeft. Het gebouw heeft 3 verdiepingen met elk zijn eigen zorg vraag en een eigen karakter.

Op de begaande grond (Bantuinweg 0) wonen cliënten in de leeftijd van 38 tot 58 jaar, de emotionele ontwikkeling varieert tussen de 18 en 36 maanden. De cliënten zijn vrij zelfstandig en kunnen goed communiceren. Sommigen krijgen deels hulp bij ADL (stimuleren het samen te doen) en bij anderen worden de ADL-momenten overgenomen.

Als Begeleider van Zideris werk je met de methode Gentle Teaching. Dat betekent dat je aandacht besteed aan de eigen autonomie van de cliënt: het mogen zijn wie je bent. Daarvoor sta je naast de cliënt en ga je samen voor een zinvolle dag. Jij biedt daarin rust, regelmaat en een fijn leefklimaat. 

Als Persoonlijk Begeleider coördineer je de zorg rondom de cliënten. Samen met de cliënt en andere betrokkenen analyseer je de zorgvraag, stel je het persoonlijk plan op en houdt dit actueel. Daarvoor heb je regelmatig contact met cliëntvertegenwoordigers en het verdere sociale netwerk van de cliënt. 

TeamVisie: Ons team staat naast de cliënten om ze te ondersteunen waar ze op dat moment behoefte aan hebben. We gaan uit van een individuele aanpak en stellen de belangen en behoeftes van cliënten voorop. Zo stimuleren wij hun zelfstandigheid, keuzevrijheid en zelfredzaamheid. Samen creëren we een gezellige, warme en geborgen woonomgeving met een open sfeer.

Kun jij je in deze visie vinden dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je daar voor terug?

 • Als Begeleider: Salaris (FWG 35) tussen de € 2110,- en € 3009,- per maand (op basis van 36 uur)
 • Een afwisselende functie voor 15-24 uur per week

 • Als Persoonlijk Begeleider: Salaris (FWG 40) tussen de € 2236,- en € 3153,- per maand (op basis van 36 uur)
 • Een afwisselende functie voor 24-28 uur per week

 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot een vast dienstverband
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching 

Wat houdt jouw vakmanschap in?

 • Als Begeleider heb jij een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau
 • Als Persoonlijk Begeleider heb jij een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 4 niveau
 • Jij hebt bij voorkeur ervaring met de doelgroep
 • Jij herkent jezelf in de methode Gentle Teaching
 • Jij bent bereid om onregelmatige diensten en slaapdiensten te werken (ingeroosterd)
 • Jouw kennis of ervaring met de methodiek ‘’Geef me de 5’’ is een pre

EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega Milou.

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor 6 maart a.s. te solliciteren via onderstaande sollicitatie knop.

Voor vragen kun je via telnr. 088 5132513 contact opnemen met Tessa Huising (Begeleider) of Rianne Hootsen (Persoonlijk Begeleider).

Solliciteer direct!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.