EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen.

Solliciteer direct!

 

Begeleider voor 28 uur in Wageningen

‘’Als je een uitdaging en fijne werksfeer zoekt ben je hier op je plek!’’

 

Waarom?

Bij ons is elke dag als begeleider anders, dit omdat de doelgroep divers is. De cliënten bepalen deels hoe jouw werkdag verloopt. De elf cliënten zijn tussen de 30 en 80 jaar oud. Sommigen hebben, naast een verstandelijke beperking, bijvoorbeeld epilepsie of gedragsproblematiek. Dat betekent dat elke cliënt een andere begeleidingsvraag heeft: zo help je de een met het hoofd leegmaken, stuur je de ander aan tot persoonlijke verzorging en heb je met een derde gewoon een leuk gesprek. Daarbij ligt de focus voor deze doelgroep op het begeleiden in gedrag. 

Ook de locatie waar je gaat werken is prachtig, de loctaite Generaal Foulkesweg 0. Alle cliënten hebben een eigen appartement met een keukenblok, badkamer en terras. De meesten maken ook gebruik van de centrale ontmoetingsruimte waar samen wordt gegeten, spelletjes worden gespeeld en tv gekeken. Dit betekent dat je zowel individuele als groepsbegeleiding biedt. De locatie bevindt zich midden in de samenleving. Daardoor kunnen cliënten veel dingen zelfstandig doen, zoals naar een rommelmarkt gaan, winkelen of vrienden bezoeken. Dit vraagt van jou alertheid en goed in kunnen schatten wanneer iemand welke ondersteuning nodig heeft.

Niet onbelangrijk is het team waarin je komt te werken. Ons team bestaat uit 8 collega’s die er samen voor gaan, voor elkaar klaar staan en waar je op terug kunt vallen. Zij zoeken een nieuwe collega met daadkracht maar ook inzicht en humor. Iemand die de uitdaging aan wil gaan om samen te bouwen aan een stabiel en sterk team en dat met veel plezier in de praktijk wil brengen.

GentleTeaching De begeleiding wordt gegeven volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen: begeleiden vanuit verbonden- en gelijkwaardigheid en alleen sturen en begrenzen als dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

 

Wat krijg je daar voor terug?

 • Salaris Begeleider FWG 35 tussen de € 2110,- en € 3009,- per maand bij 36 uur per week;
 • Een uitdagende en afwisselende functie vanaf 28 uur per week
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching;
 • Werkkostenregeling met fiscaal voordeel, dit kan je inzetten voor bijv. een sport abonnement; 
 • Een prachtige werkplek aan de rand van het centrum met voldoende parkeerplaats en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Wat zit er in je bagage?

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal mbo-3 niveau;
 • Je herkent jezelf in de methode Gentle Teaching;
 • Ervaring met de doelgroep is een pre;
 • Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een teamspeler;
 • Je hebt een goed inschattingsvermogen en kunt makkelijk schakelen;
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten (volgens rooster) te werken.

 

WerkPlek: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega Milou.  

 

Wil jij deze leuke uitdaging aangaan?

Solliciteer dan uiterlijk 12 juli via de sollicitatieknop. Voor vragen kun je het beste contact opnemen met Doetie Schadenberg (Begeleider) via 06-10107215.

Solliciteer direct!

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.