EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen.

Solliciteer direct!

Flex-begeleider vanaf 8 uur per week in Wageningen.


EigenZinnig: Bij ons staan de cliënten aan het roer van hun eigen leven, dat noemen wij eigenzinnige zorg. Eigen omdat de persoonlijke zorg is afgestemd op de eigen dromen, wensen en inbreng van onze cliënten en bewoners. Zinnig omdat het bijdraagt, nut heeft en leidt tot zingeving voor cliënt, familie en medewerker.

Werken binnen ons cluster in Wageningen betekent werken met verschillende cliënten op verschillende afdelingen. Binnen deze clusters wonen cliënten van 26 tot 81 jaar. Je werkt als flexer binnen de Generaal Foulkesweg 15 te Wageningen, ook wel bekend als de Hucht. Deze woning heeft drie verschillende afdelingen met ieder een eigen karakter en een andere zorgvraag.

Er wonen cliënten met het niveau van LVB en MVB, gepaard met soms ook een lichamelijke beperking. Dit loopt erg uiteen wat het werken op de Hucht zo afwisselend maakt.

 

WerkAfwisselend: Voor jou als begeleider wil dat zeggen dat je goed moet kunnen inspelen op de behoefte van de cliënten. De ene cliënt help je tijdens een ochtenddienst bij het opstaan, de andere cliënt regelt (bijna) zelf dat hij/zij op tijd op de dagbesteding of werkplek komt. Op onze locatie bieden we 24-uurs begeleiding, dat houdt in dat je mogelijk ook slaapdiensten draait. Gedurende de dag bestaat je werk uit begeleidende en verzorgende taken. De begeleiding wordt gegeven volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit companionship en gelijkwaardigheid, alleen sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is. Daarnaast maak je tijd vrij voor het maken van rapportages en het lezen en verwerken van mails en andere belangrijke informatie.Daarnaast observeer en signaleer je tijdens je dienst het welzijn van de cliënt en onderneem je actie indien nodig.

We zijn op zoek naar een collega die afwisseling zoekt in de doelgroep, het team en de begeleidingsstijl. Jij krijgt energie van veranderingen, bent flexibel en maakt gemakkelijk contact met zowel cliënten als collega’s. Is dit een uitdaging die bij jou past? Solliciteer dan bij ons!  

 

Wat krijg je daar voor terug?

 • Salaris FWG 35 tussen de € 2.110,- en € 3.009,- per maand bij een contract van 36 uur
 • Een afwisselende functie vanaf 8 uur per week, aantal uur in gezamenlijk overleg
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching

 

Wat zit er in je bagage?

 • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau
 • Ervaring met de doelgroep, werken in teamverband en ervaring met LVB, MVB
 • Herkenning in de methode Gentle Teaching
 • Flexibel inzetbaar en bereid om onregelmatige diensten te werken.
 • In bezit van een rijbewijs is een pre

 

WerkPlek: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega Milou.

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je uiterlijk 11 oktober te solliciteren via de sollicitatieknop. Voor vragen kun je het beste via tel. 088 5132513 bellen met Ineke Balijon (Persoonlijk Begeleider).

Solliciteer direct!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.