Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Samen zorgen we voor een fijne werkplek met aandacht voor leren. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega Milou.

Solliciteer direct!

 

''Twee functies in één baan: (Persoonlijk) Begeleider (Ambulant) in Rhenen''

Ben jij op zoek naar een afwisselende en zelfstandig baan in de gehandicaptenzorg? Wil jij werken met verschillende doelgroepen waardoor je meerdere begeleidingsstijlen kunt toepassen? Dan is dit de baan voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega die zich breed voor onze cliënten wil inzetten, in de functie van Persoonlijk Begeleider Ambulant én Flex-Begeleider Woningen en Dagbestedingen. 

 

AmbulantBegeleider: In deze functie maak je je eigen werkplanning op basis van de wensen van de cliënt. De ene cliënt maakt bijvoorbeeld het liefst een afspraak met je in de avond, voor een andere cliënt is het belangrijk dat je mee naar een afspraak met de huisarts gaat. Op een werkdag biedt je verschillende vormen van begeleiding. Je kunt daarvoor vanuit de cliënten denken; hoe zij hun eigen leven invullen en wat ze daarbij nodig hebben. Omdat de cliënten een WMO indicatie hebben ga je samen met hen aan de slag met de zorgvraag en de doelen die zijn opgesteld vanuit de gemeente. Daarvoor heb je ook veel contact met het netwerk van de cliënten, zoals bewindvoerders, familie en andere zorgverleners.

 

FlexBegeleider: Cluster Rhenen Stad bestaat uit meerdere woningen, appartementen en dagbestedingen. Hier krijgen de cliënten afhankelijk van hun eigen mogelijkheden zorg en begeleiding. Het is jouw uitdaging om hen ondersteunen daar waar nodig en hen uit te dagen waar kan. Je biedt structuur en zorgt met humor en enthousiasme dat de sfeer prettig is. De begeleiding wordt geboden volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

 

Wat krijg je daar voor terug?

 • Een afwisselende en zelfstandige baan voor 20 uur per week, 10 uur ambulant en de rest op de woning(en);
 • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot vast dienstverband bij goed functioneren;
 • Salaris Persoonlijk Begeleider Ambulant (FWG 40, tussen de € 2025,- en € 2993,- bruto per maand bij 36 uur);
 • Salaris Flex-Begeleider (FWG 35, tussen de € 1920,- en € 2853,- bruto per maand bij een contract van 36 uur);
 • Onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering van 8,33 % en werkkostenregeling tot € 450,- per jaar;
 • Werken met verschillende doelgroepen en in meerdere teams;
 • Een organisatie in verandering en ontwikkeling.

 

Wat houdt jouw vakmanschap in?

 • Een zorggerelateerd diploma op minimaal MBO 4 niveau;
 • Ervaring met de LVB doelgroep, ervaring met verslaving en psychische problematiek is een pre;
 • Ervaring in de functie van Persoonlijk Begeleider Ambulant is een pre;
 • Je bent in het bezit van een auto;
 • Flexibel inzetbaar en bereid om in onregelmatige diensten te werken
 • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching.

 

WerkPlek: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega’s Milou en Luuk.

Door deze baan kan je werken in verschillende teams en locaties. Als Persoonlijk Begeleider Ambulant werk je in een klein en betrokken team van drie collega’s, waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en we open staan voor elkaar. Elke maand hebben we een teamvergadering en daarnaast hebben we een teamcoach die ons ondersteund bij o.a. zelforganisatie.

Als Flex-Begeleider werk je op de verschillende woon- en dagbestedingslocaties in Rhenen. Zo zijn er locaties op het groene, ruim opgezette terrein van Zideris, net buiten Rhenen. Hier wonen o.a. jongeren in de leeftijd van 18-35 jaar. Andere locaties bevinden zich juist in de stad, zoals dagbesteding het Werkcafé. 

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor 30 mei te solliciteren via de sollicitatieknop. Voor vragen kun je via tel. 088 5132513 contact opnemen met Karin Verwoert (Persoonlijk Begeleider Ambulant).

Solliciteer direct!

 

 

 

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.