''Individuele aandacht én samen gezelligheid''

Solliciteer direct!


Werk
plek
: Weverij 21a ligt midden in Veenendaal, op loopafstand van faciliteiten als restaurants, winkels en een bibliotheek. Het is een senioren appartementencomplex waar ook 12 cliënten van Zideris wonen. Zij hebben allemaal hun eigen studio met keukenblok en ruime badkamer. Deze studio’s zijn verspreid over drie verdiepingen van het complex. Op de eerste verdieping bevindt zich ook de gemeenschappelijke woonkamer die op vaste tijden open is voor de cliënten. Elke dag wordt hier vers gekookt, op zondag wordt door de cliënten samen het weekmenu gemaakt.

 

Doelgroep: De 12 cliënten die je begeleiding biedt hebben allemaal een licht verstandelijke beperking, toch begeleid je elke cliënt op een andere manier. De ene cliënt is redelijk zelfstandig en kookt bijvoorbeeld zelf, terwijl je een andere cliënt moet helpen bij dagelijkse persoonlijke verzorging. Daarnaast hebben sommigen bijkomende problematiek zoals een hechtingsstoornis of een verslaving. Ook qua leeftijd is het een brede doelgroep: de cliënten zijn tussen de 25 en 68 jaar oud. Voor deze doelgroep kan je dus optimaal gebruik maken van je flexibiliteit en vindingrijkheid. Momenteel is er nog ruimte voor nieuwe bewoners. De samenstelling van de doelgroep kan dus veranderen en worden uitgebreid. Uiteraard zal het team daarin meegroeien en ontwikkelen.

Werkzaamheden: Als begeleider werk je aan de dagelijkse begeleiding van de cliënten. Daarvoor kan je vroege, avond- en slaapdiensten hebben. Je leest de rapportages van je collega’s en hebt individuele begeleidingsmomenten in de eigen studio van de cliënt. De gezamenlijke woonkamer is echt bedoeld voor samen dingen doen, zoals het nieuws kijken of een spelletje spelen. Dit is heel vrijblijvend: de cliënten bepalen zelf of en wanneer ze gebruik willen maken van de woonkamer.

Je draait in de ochtend zelfstandig diensten, waarbij je een beroep kunt doen op de collega’s van Weverij 35 (in hetzelfde complex) en Kostverloren. De slaapdiensten worden verdeeld ingepland over de drie teams. Jij komt te werken in het team van Weverij 21a, dit is een klein team bestaande uit collega’s variërend van leeftijd. We zijn allemaal verschillend van karakter, kunnen vertrouwen op elkaar en staan open voor feedback.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Een functie met veel afwisseling en mogelijkheden voor 24 tot 32 uur per week;
  • Salaris (FWG 35) tussen de € 2110,- en € 3009,- per maand bij een contract van 36 uur;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33 % en onregelmatigheidstoeslag;
  • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar, dit kan je inzetten voor bijv. de aankoop van een mobiele telefoon;
  • Een unieke werkplek midden in de maatschappij met betrokken collega’s.

Wat vragen wij van jou?

  • Een zorg gerelateerd diploma bij voorkeur op MBO-4 niveau;
  • Je werkt volgens de grondhouding Gentle Teaching;
  • Ervaring met de doelgroep LVB;
  • Bereid om in onregelmatige diensten volgens rooster te werken.

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Je kunt vóór 6 maart a.s. gemakkelijk en direct solliciteren via de link.

Voor vragen kun je bellen met Najima Saghouani op tel. 06-23366441. Je kunt natuurlijk ook mailen naar vacature@zideris.nl

Solliciteer direct!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.