Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Samen zorgen we voor een fijne werkplek met aandacht voor leren. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega Milou.

Solliciteer direct!

“Herken jij je in onze “eigenzinnige” kenmerken liefdevol, warm, kleinschalig,

dichtbij, initiatiefrijk en origineel? Dan is Zideris dé organisatie die bij jou past!

 

Werkzaamheden: Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg rondom de cliënten en ondersteun je hen om de regie over hun eigen leven te houden. Samen met de cliënt en andere betrokkenen analyseer je de zorgvraag, stel je het persoonlijk plan op en houdt dit actueel. Je vertaalt de beschreven doelen naar dagelijkse zorg en begeleidingsactiviteiten. Daarvoor heb je regelmatig contact met cliëntvertegenwoordigers en het verdere sociale netwerk van de cliënt, waarbij je steeds de zorgvraag van de cliënt op je netvlies hebt.                                                                                   

Je zorgt dat indicatieaanvragen op orde zijn. Je maakt tijd vrij voor het maken van rapportages, het lezen en verwerken van mails en andere belangrijke administratie. Als persoonlijk begeleider heb je een coachende rol binnen je team wat betreft de inhoudelijke zorg. Je hebt een open, nieuwsgierige en onderzoekende houding.

Natuurlijk werk je als persoonlijk begeleider ook mee in de dagelijkse ondersteuning van de bewoners. Je begeleidt, ondersteunt en stimuleert de bewoners bij hun ontwikkeling en bij activiteiten in de woon- en leefsituatie. Je bent in staat om actief mee te bouwen aan een sterk zelforganiserend team. 


Wat krijg je daar voor terug?

 • Salaris (FWG 40)  tussen de € 2236,- en € 3154,- per maand bij een contract van 36 uur
 • Een jaarcontract van 24 tot 28 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Eindejaarsuitkering van 8,33 %
 • Werkkostenregeling met fiscale voordelen
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching
 • Een mooie werkplek met fijne collega’s

 

Wat zit er in je bagage?

 • Je werkt volgens de grondhouding Gentle Teaching
 • Je hebt ervaring met de doelgroep
 • Je hebt een relevant diploma op minimaal MBO-4 niveau
 • Je bent bereid om in onregelmatige diensten volgens rooster te werken
 • Je bent een verbinder die tegen stress kan, goed kan reflecteren en een goede dosis humor heeft

Hierbij stel ik je je nieuwe werkplek voor

De zorg en de begeleiding zijn gericht op jong volwassenen, al dan niet als eerste stap vanuit hun thuissituatie. De begeleiding is zich bewust van de impact en zorg- en begeleidingsbehoeften die dit met zich meebrengt. Het uitgangspunt is dat de woonsituatie binnen deze groep zo ‘gewoon waar mogelijk’ is.

De woningen hebben een duidelijk ontwikkelingsgericht karakter waar bij iedere bewoner individueel gekeken wordt wat de individuele leerbehoefte en belangen zijn, gericht op toename van zelfstandigheid. Hierbij zijn veiligheid en persoonlijke ontwikkeling kernbegrippen. Je mag zijn wie je bent. Samen ontdekken we welke vaardigheden je wilt leren en uitbreiden. De relatie en vertrouwensband tussen bewoners en begeleiders is hierbij belangrijk. Van krijgt de verbale begeleiding vorm. Van ADL- zorg is beperkt sprake. Er is met name sprake van aansturing.

Deze vacature is voor de jongeren woningen op de Sluis. Hier wonen 21 personen met een verstandelijke beperking, in verschillende gradaties. Binnen de sluis maken we onderscheid in de verschillende woningen. Zo is er een structuurgroep, een groep met de focus op toenemende zelfstandigheid en twee meer zorg gerelateerde groepen.

Wij bieden je een uitdagende en inspirerende werkomgeving, waarin je veel verantwoordelijkheid kunt nemen en je je verder kunt ontwikkelen.


Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor 6 december te solliciteren via de sollicitatieknop. Voor vragen kun je bellen met Jarno Smit (06 57362962). 

Solliciteer direct!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.