Bij Zideris zijn we eigenzinning verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega’s Milou en Luuk.

Solliciteer nu

KomVerder: Als vakantiekracht zijn jouw werkzaamheden erg divers in helpen met cliënten met de dagelijkse verzorging, het bereiden van maaltijden, begeleiden naar en van het werk en ondersteunen waar zij behoefte aan hebben. Je hebt daarvoor een nieuwsgierige, enthousiaste en lerende houding. Je doet je best om iedere cliënt de aandacht en verzorging te geven die hem/haar helpt om gelukkig te kunnen zijn. Je gaat werken in een zelforganiserend team waarbij je altijd hulp krijgt van een ervaren collega die in je directe omgeving werkt.

 

Wat krijg je daar voor terug?

  • Een uitdagende tijdelijke functie met de mogelijkheid van een contract na het behalen van je diploma;
  • Salaris vakantiekracht is o.b.v. leeftijd: minimum (jeugd)loon + 2,00 euro per uur;
  • Ondersteuning en begeleiding van ervaren collega’s;
  • Relevante werkervaring in de gehandicaptenzorg, een mooie start van jouw carrière!

 

Wat zit er in je bagage?

  • Je bent bezig met een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 3-niveau;
  • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching;
  • Je bent meerdere weken beschikbaar in juli en augustus 2021.


WerkPlek: Je gaat werken op de woningen Berg 6-Laar 4. Deze bevinden zich op een rustig en groen terrein aan de rand van Rhenen. Op elke woning wonen zeven cliënten met een leeftijd tussen 39 en 84 jaar. De doelgroep per woning is verschillend. De ene groep is non-verbaal en zijn meerdere cliënten rolstoel gebonden. De andere groep is juist heel verbaal waar veel interactie mogelijk is. Door deze combinatie is er elke dag veel afwisseling in jouw werk.

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor 1 maart te solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.