EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega Milou.

Solliciteer direct!

Begeleider 24 tot 32 uur per week in Rhenen

Werken binnen onze woning aan de Grebbeweg 125 in Rhenen is afwisselend, dynamisch en uitdagend. Voor jou als Begeleider wil dat zeggen dat je goed moet kunnen inspelen op de behoefte van de cliënten. Duidelijkheid, structuur en veiligheid zijn hier erg belangrijk, maar de cliënten mogen veel zelf beslissen. Het is jouw uitdaging om hen ondersteunen daar waar nodig en hen uit te dagen waar kan. Je biedt structuur en zorgt met humor en enthousiasme dat de sfeer prettig is.

De begeleiding wordt gegeven volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Je vindt het belangrijk dat de cliënt en de woning er verzorgd uit zien. Daarom help je mee in het huishouden en stimuleer je cliënten om daar ook een rol in te vervullen. Doordeweeks help en begeleid je hen waar nodig zo dat zij op de afgesproken tijd op school, werk of de dagbesteding zijn. In het weekend zijn de cliënten vrij en heb je meer tijd om samen met hen leuke dingen te doen. Ook worden er veel activiteiten georganiseerd zoals dansen, knutselen en zwemmen.

ZelfOrganiseren: Omdat je werkt in een zelf organiserend team heb je speciaal aan jou toegewezen werkzaamheden. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid en laat in de teamvergaderingen zien hoe je deze op orde hebt en met een open houding leer je van eventuele feedback.

Wat krijg je daar voor terug?

  • Salaris FWG 35 tussen de € 2110,- en € 3009,- per maand bij een contract van 36 uur
  • Een uitdagende functie voor 24 tot 32 uur per week
  • Een tijdelijk contract voor de duur van 6 maanden ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Bevalt het werken bij Zideris je goed? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor verlenging.
  • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar
  • Ruim aanbod aan cursussen en coaching

Wat zit er in je bagage?

  • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau
  • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching
  • Bij voorkeur ervaring met de doelgroep
  • Bereidheid om onregelmatige diensten en slaapdiensten volgens rooster te werken

WerkPlek: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega’s Milou en Luuk.

De Grebbeweg 125 is een prachtige villa dichtbij het centrale terrein van Zideris in Rhenen. Hier wonen cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking, in de leeftijd van 40 tot 60 jaar. Acht cliënten hebben een eigen appartement. De andere drie cliënten hebben een eigen slaapkamer en delen een gezamenlijke huiskamer.

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je uiterlijk 11 oktober te solliciteren via de sollicitatieknop. Voor vragen kun je via (tel. 088 5132513) bellen met Luuk Schaart (Begeleider Grebbeweg 125).

Solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.