EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega Milou.

Solliciteer direct!

 

Binnen ons hechte team is er ruimte voor nieuwe collega's! We zijn op zoek naar Begeleiders én Persoonlijk Begeleiders. Je gaat met ons werken op de Koperwiek in Bilthoven. Hier wonen cliënten met een verstandelijke beperking en uiteenlopende begeleidingsvragen. De bewoners vinden het fijn dat je er bent als zij/hij het nodig heeft, maar doen ook veel dingen zelfstandig. Je probeert met respect voor de persoon en levensgeschiedenis de cliënt te stimuleren en te helpen bij zijn/haar ontwikkeling. Zo onderhoud je contacten met het sociale netwerk van de cliënt en draag je zorg voor de veiligheid. Je gaat uit van de eigen mogelijkheden en biedt waar nodig ondersteuning bij persoonlijke verzorging en welzijn.

De begeleiding wordt gegeven volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

WerkPlek: Locatie de Koperwiek is een 24-uurs woonvorm in een plezierige wijk midden in Bilthoven. Op de Koperwiek wonen 30 cliënten met een matige tot licht verstandelijke beperking en variërend van leeftijd van 19 t/m 80 jaar. Onze cliënten worden begeleid vanuit hun eigen appartement/studio, maar kunnen ook gebruik maken van een ontmoetingsruimte. Cliënten die behoefte hebben aan de nabijheid van de begeleiders en hulp bij ADL, maar ook hulp bij hun zelfredzaamheid, zitten hier op de goede plek. We zijn een zelf-organiserend team van collega’s die elkaar ondersteunen waar nodig.

Als Persoonlijk Begeleider coördineer je de zorg rondom de cliënten. Samen met de cliënt en andere betrokkenen analyseer je de zorgvraag, stel je het persoonlijk plan op en houdt dit actueel. Daarvoor heb je regelmatig contact met cliëntvertegenwoordigers en het verdere sociale netwerk van de cliënt.

 

Wat krijg je daar voor terug?

 • Een leuke baan binnen een kleinschalige, professionele, en volop in beweging zijnde, organisatie
 • Werken in een betrokken en enthousiast team
 • Salaris Begeleider FWG 35 tussen de €2.110,- en de €3.009,- per maand bij een contract van 36 uur
 • Salaris Persoonlijk Begeleider FWG 40 tussen de €2.236,- en €3.154,- per maand bij een contract van 36 uur
 • Een jaarcontract voor 24 tot 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33 %
 • Werkkostenregeling met fiscale voordelen, dit kan je inzetten voor bijv. een (elektrische) fiets

 

Wat zit er in je bagage?

 • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau
 • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching
 • Affiniteit met de doelgroep
 • Bereidheid om in onregelmatige diensten volgens rooster te werken

 

EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega Milou. 

 

Ben je geïnspireerd en wil jij onze nieuwe collega worden?

Solliciteer dan uiterlijk 6 maart a.s. via de sollicitatieknop. Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen wij contact met je op! Voor vragen kun je contact opnemen met Jeroen Groenland (Begeleider) of Lieuwke de Jong (Begeleider) via telefoonnummer 030-2296705.

Solliciteer direct!

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.