EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen.

Solliciteer direct!

Als Persoonlijk Begeleider coördineer je de zorg rondom de cliënt, analyseer je de zorgvraag en stel je het persoonlijk plan op. Daarvoor heb je regelmatig contact met cliëntvertegenwoordigers en het verdere sociale netwerk van de cliënt. De beschreven doelen vertaal je naar dagelijkse zorg en begeleidingsactiviteiten. Je hebt hiervoor per week één kantoor-dag; deze dag is flexibel in te plannen wanneer dit voor jou uitkomt.

De begeleiding wordt gegeven volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

 

SamenWerken: Wij zoeken voor onze locatie Generaal Foulkesweg in Wageningen een Persoonlijk Begeleider op afdeling 1. Hier bieden wij 24-uurs begeleiding en zorg. Er is diversiteit in de doelgroep die wij hier ondersteunen. Daardoor is er geen dag hetzelfde; zij bepalen voor een deel hoe jouw werkdag verloopt.

Afdeling 1 is gebaseerd op de ouder wordende cliënt. De 14 cliënten die hier wonen zijn tussen de 46 en 80 jaar oud, functionerend op MVB en LVB niveau. Cliënten hebben naast hun verstandelijke beperking ook een lichamelijke beperking, waardoor je te maken krijgt met onder meer diabetes, wondzorg en gedragsproblematiek. Hierdoor zal naast begeleiding er ook de nodige verzorging van je worden verwacht. Dit vraagt een alerte houding van jou en een goed inschattingsvermogen wanneer iemand welke ondersteuning nodig heeft.

Wij werken met een dagdienst van 7.00 uur tot 15.00 uur en twee late diensten van 14.30 uur tot 22.00 / 23.00 uur. Heb je een slaapdienst dan begint jouw werkdag om 15:30 uur tot de volgende ochtend 9:00 uur.

Omdat je werkt in een zelf organiserend team heb je speciaal aan jou toegewezen werkzaamheden. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid en laat in de teamvergaderingen zien hoe je deze op orde hebt en met een open houding leer je van eventuele feedback.

Het team waarin je komt te werken bestaat uit zes medewerkers die er samen voor gaan en voor elkaar klaar staan. Wij zoeken iemand die het uitdagend vindt om ons zelfsturend team te komen versterken.

Alle cliënten hebben een eigen appartement met een keukenblok, badkamer, toilet en balkon. De meesten maken ook gebruik van de centrale ontmoetingsruimte waar samen wordt gegeten, spelletjes gespeeld en tv gekeken. Dit betekent dat je zowel individuele als groepsbegeleiding biedt. De locatie bevindt zich midden in de samenleving. Daardoor kunnen een aantal cliënten veel dingen zelfstandig doen, zoals naar een supermarkt gaan, de stad in of familie bezoeken.

 

Wat krijg je daar voor terug?

 • Salaris FWG 40 tussen de € 2025,- en € 2993,- per maand bij een contract van 36 uur
 • Een uitdagende functie voor 24 tot 28 uur per week
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching
 • Werkkostenregeling met fiscaal voordeel, dit kan je inzetten voor bijv. een sportabonnement
 • Een prachtige werkplek aan de rand van het centrum met voldoende parkeerplaats en goed bereikbaar met het openbaar vervoer

 

Wat zit er in je bagage?

 • Een zorggerelateerd diploma op minimaal MBO 4 niveau
 • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching
 • Ervaring met de doelgroep is een pre
 • Ervaring in de functie (o.a. opstellen van persoonlijke plannen en administratie)
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent daadkrachtig, zelfstandig, stabiel en resultaatgericht
 • Bereidheid om in onregelmatige diensten volgens rooster te werken

 

WerkPlek: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega Milou.  

 

Wil jij deze leuke uitdaging aangaan?

Solliciteer dan uiterlijk 30 mei via onderstaande sollicitatie knop. Voor vragen kun je via de receptie (088-5132513) bellen met Dominique Rijlaarsdam (Begeleider) of Manon Dirks (Begeleider).

Solliciteer direct!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.