Kijk jij ernaar uit om direct aan de slag te kunnen gaan en werkervaring op te doen? Solliciteer dan nu!

Solliciteer nu

Als vakantiekracht zijn jouw werkzaamheden erg divers in helpen met cliënten met de dagelijkse verzorging, het bereiden van maaltijden, begeleiden naar en van het werk en ondersteunen waar zij behoefte aan hebben. Je hebt een nieuwsgierige, open en lerende houding. Je doet je best om iedere cliënt de aandacht en verzorging te geven die hem/haar helpt om gelukkig te kunnen zijn. Je werkt in een zelf organiserend team waarbij je altijd hulp krijgt van een ervaren collega die in je directe omgeving werkt.

Zodra je jouw diploma hebt behaalt kan je bij ons aan de slag als flex-begeleider. Als begeleider kan je goed inspelen op de behoefte van de cliënten. De ene cliënt help je tijdens een ochtenddienst bij het opstaan, de andere cliënt regelt bijna zelf dat hij/zij op tijd op de dagbesteding komt. Gedurende een weekenddag bestaat je werk uit begeleidende en verzorgende taken. Omdat je werkt in een zelf organiserend team heb je speciaal aan jou toegewezen werkzaamheden.

Hierbij stel ik je je nieuwe werkplek voor

Deze vacature is voor team Sluis 5 en 6 in Rhenen. Op de Sluiswoningen wonen jongeren met een leeftijd tussen de 14 en 35 jaar. Zij hebben een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek als bijvoorbeeld taal- of spraakstoornissen. Op Sluis 5 wonen cliënten waarbij de ADL zorg voor een groot deel wordt overgenomen door de begeleider. Op Sluis 6 ligt de focus meer op het zoeken naar verbinding, bieden van structuur en heldere communicatie.

De begeleiding wordt gegeven volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Solliciteer dan gemakkelijk door te mailen naar vacature@zideris.nl of via onderstaand formulier voor 1 februari! Naast je CV willen we graag weten wanneer je beschikbaar bent en het aantal uur dat je wilt gaan werken.

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.