''Tijdens jouw werk ben je vaak een nieuwe omgeving aan het onderzoeken. Je vindt het leuk om bij afwezigheid van een collega klaar te staan of als extra medewerker op een woning te worden ingezet.''  

Solliciteer direct!

‘’Heb jij lef en vind jij het leuk om te werken in een onbekende omgeving, dan zijn wij op zoek naar jou’’

Tijdens jouw werk ben je vaak een nieuwe omgeving aan het onderzoeken. Je vindt het leuk om bij afwezigheid van een collega klaar te staan of als extra medewerker op een woning te worden ingezet.  

 

DoelGroep: Op het terrein in Rhenen zijn alle doelgroepen disciplines aanwezig. De woningen zijn hier specifiek op ingericht. Wij vragen van jou als ‘’allround medewerker’’ vooral lef en flexibiliteit. Het is belangrijk dat je ervaring hebt binnen de gehandicaptenzorg en met het bieden van ADL ondersteuning.  

WerkSamen: Je komt te werken in verschillende zelf organiserend teams en verschillende woningen in Rhenen (op het terrein). De teams zullen verschillen maar zijn allemaal betrokken en zullen open staan voor je inzet. Jouw werkzaamheden starten dagelijks om 7.00 uur en stoppen om 10.00 uur. Je neemt (het eerste deel van) een dienst over van een afwezige collega, die door onvoorziene omstandigheden niet (op tijd) op het werk kan verschijnen. Mocht de bezetting overal goed zijn, dan werk je als extra dienst op een woning.  Hiermee val je nooit buiten de boot en heb je structuur in je werktijden. Incidenteel kan je dienst tot uiterlijk 15.00 uur doorlopen. Hierover wordt vooraf met je afgestemd. 

 

Wat worden jouw arbeidsvoorwaarden?

  • Een jaarcontract voor 12 tot 18 uur per week (3 uur per dag) met uitzicht op een vast dienstverband
  • Incidentele uitloop van de werkzaamheden tot uiterlijk 15.00 uur (vooraf bekend en met jou afgestemd of het mogelijk is)
  • Salaris Begeleider  / Verzorgende IGér (FWG 35) tussen € 2110,- en € 3009,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%, werkkostenregeling tot € 450,-
  • Meedenken en werken aan duidelijkheid en structuur voor de cliënten


Wat verwachten wij van jou?

  • Een zorg gerelateerd diploma (zoals VIG, MZ of SPW) op minimaal MBO-3 niveau
  • Ervaring met de doelgroep, bekend met verzorgen en begeleiden van cliënten
  • Ervaring met het bieden van ADL ondersteuning
  • Flexibiliteit is belangrijk omdat je op verschillende onbekende omgevingen wordt ingezet
  • Je herkent jezelf in de methode Gentle Teaching.

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor 7 juni te solliciteren via de sollicitatie knop. Als we je sollicitatie hebben ontvangen nemen wij snel contact met je op! Voor vragen kun je bellen met Dicky Boele (Cluster Manager) via tel. 088 5132513.

Solliciteer direct!

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.