Eigen Zinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega Milou.

Solliciteer direct!

 

Tijdens jouw werk ben je vaak aan het onderzoeken: wat heeft de cliënt nodig? Waar komt zijn/haar gedrag vandaan? Doordat je goed kunt observeren zie jij dingen die anderen niet zien. Zoals een liefdevolle aanraking of een kleine glimlach. En daar haal jij jouw voldoening uit.

 

DoelGroep: Je komt te werken op Berg 5-Laar 2. Dit zijn twee huizen onder één kap: in ieder huis wonen zeven cliënten. Zij kunnen hier helemaal zijn wie ze zijn. Ze leven in het moment en genieten van de kleine dingen. Je communiceert met hen door middel van taal, lichaamstaal, geluiden en gebaren.

De bewoners van Berg 5 zijn relatief jong en hebben een combinatie van zorg en begeleiding nodig. Ze hebben een EMB (ernstig meervoudig beperkt) achtergrond, op deze groep komt o.a. autisme en syndroom van Down voor.

Op Laar 2 wonen cliënten van verschillende leeftijden, waarbij de focus op zorg ligt. Sommige cliënten zijn dementerend en één cliënt is rolstoelafhankelijk. Berg 5-Laar 2 ligt aan de rand van Rhenen, op een rustig en groen terrein van Zideris.

Tijdens jouw werkdag ben je bezig met de volledige zorg. Dit doe je op basis van nabijheid en de vertrouwensband met de cliënt. Je creëert rust en stabiliteit door bijvoorbeeld prikkels weg te halen. Per woning zijn er afwisselende diensten, de eerste dienst op Laar 2 start om 7.00 uur en loopt door tot 15.00 uur. Een late dienst start om 14.45 uur en eindigt om 22.30 uur. Omdat er op het terrein een nachtdienst is heb je geen slaapdiensten. Het weekend begint op vrijdag. Als je dan werkt heb je een langere dienst waarin je de cliënten een leuk weekend wilt laten beleven. Zo gaan jullie wandelen, organiseren een activiteit op de groep of gaan naar de snoezelruimte. Maar zij genieten er ook van om samen gewoon rustig thuis zijn.

WerkSamen: Je werkt in een zelf organiserend team van vijftien collega’s. Het is een betrokken team waar rust heerst. Wij staan we voor elkaar open en kunnen van elkaar leren. Op het terrein in Rhenen zijn alle disciplines aanwezig, dit werkt prettig en snel.

Wat worden jouw arbeidsvoorwaarden?

  • Een jaarcontract voor 20 tot 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris Begeleider (FWG 35) tussen € 2110,- en € 3009,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
  • Onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering van 8,33%, werkkostenregeling tot € 450
  • Meedenken en werken aan de ontwikkeling van een zelf organiserend team


Wat verwachten wij van jou?

  • Een zorg gerelateerd (zoals VIG, MZ of SPW) diploma op minimaal MBO-3 niveau
  • Ervaring met de doelgroep, bekend met verzorgen van cliënten
  • Kan genieten van de kleine dingen, verwacht niet teveel van onze cliënten
  • Flexibiliteit is een pré
  • Je herkent jezelf in de methode Gentle Teaching.

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je uiterlijk 13 december te solliciteren via de sollicitatie knop. Als we je sollicitatie hebben ontvangen nemen wij snel contact met je op! Voor vragen kun je bellen met Melanie van den Hurk (Persoonlijk Begeleider Berg 5-Laar 2) via tel. 088 5132513.

Solliciteer direct!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.