''Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige plek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zideris Epe is volop in ontwikkeling en groeit door. Daarom zijn we op zoek naar (persoonlijk) begeleiders die warm lopen om te helpen bouwen & ontwikkelen''

Solliciteer nu!

 

‘’met passie en betrokkenheid voor mensen met (L)VB’’

 

EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige plek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zideris Epe is volop in ontwikkeling en groeit door. Daarom zijn we op zoek naar (persoonlijk) begeleiders die warm lopen om te helpen bouwen & ontwikkelen.

Net buiten Epe bevindt zich een kleinschalig terrein met meerdere woningen. In kleine groepen met zelfstandige studio’s bieden we 24-uursbegeleiding. Met iedere bewoner wordt gewerkt aan perspectief; door werk, school of een andere vorm van zinvolle dag-invulling. Waar nodig zetten we behandeling in en ondersteunen we binnen het sociale netwerk. 

 

JouwExpertise: Als Begeleider ondersteun en stimuleer je de bewoners in hun ontwikkeling en bij activiteiten in de woon- en leefsituatie. Jouw expertise ligt bij voorkeur op het snijvlak van vg, jeugdzorg en/of ggz, waardoor je begeleiding op maat kunt bieden. Je bent een stabiele persoonlijkheid met de nodigde (levens)ervaring, waardoor je rust, veiligheid en perspectief kunt creëren – en plezier!

Met een zorg gerelateerd diploma op MBO-4 of HBO niveau kan je ook aan de slag gaan als Persoonlijk Begeleider. In deze functie coördineer je de ondersteuning rondom een bewoner. Samen met de bewoner en andere betrokkenen analyseer je de zorgvraag, stel je het persoonlijk plan op en houdt dit actueel. Daarvoor heb je regelmatig contact met gedragsdeskundigen, cliëntvertegenwoordigers en het verdere netwerk.

 

DoelGericht: In Epe wonen (jong)volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking en veelal aanvullende vraagstukken zoals bijvoorbeeld autisme en/of hechtingsproblematiek.

De ondersteuning wordt vorm gegeven volgens de methode Gentle Teaching.

 

Wat vragen wij van jou:

 • Je bent in het bezit van een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 3-niveau;
 • Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring met mensen met een (licht) verstandelijke beperking en aanvullende problematiek;
 • Je herkent jezelf in de methode Gentle teaching;
 • Bereidheid om in onregelmatige diensten te werken.

 

Wat bieden wij jou:   

 • Salaris Begeleider (FWG 35) of Persoonlijk Begeleider (FWG 40) tussen de € 1920,- en € 2993,- per maand bij een contract van 36 uur;
 • In gezamenlijk overleg bespreken we hoeveel uur je per week gaat werken, er is veel mogelijk!
 • Een vast dienstverband is mogelijk;
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • Werkkostenregeling m.b.t. fiscale voordelen;
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching;
 • Oprechte aandacht voor elkaar

 

Haal jij van nature een positieve energie uit het werken met deze specialistische doelgroep, lever je graag een actieve bijdrage aan groei en ontwikkeling, dan komen we graag in contact met je!

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Solliciteer dan voor 28 januari via de sollicitatie knop. Voor vragen kan je contact opnemen met Hilde Jansen (Clustermanager) via tel. 06-22489888. 

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.