EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen.

Solliciteer direct!

''als je een uitdaging zoekt ben je hier op je plek’’

Waarom?

Ten eerste door de diverse doelgroep. Daardoor is elke dag als Begeleider anders; zij bepalen deels hoe jouw werkdag verloopt. De twaalf cliënten zijn tussen de 20 en 70 jaar oud. Sommigen hebben, naast een verstandelijke beperking, ook epilepsie of gedragsproblematiek. Dat betekent dat elke cliënt een andere begeleidingsvraag heeft: zo help je de een met het hoofd leegmaken van spanningen en stuur je de ander aan tot persoonlijke verzorging. Daarbij ligt de focus voor deze doelgroep op het begeleiden in gedrag. 

Ten tweede door de locatie waar je gaat werken: Generaal Foulkesweg 0. Alle cliënten hebben een eigen appartement met een keukenblok, badkamer en terras. De meesten maken ook gebruik van de centrale ontmoetingsruimte waar samen wordt gegeten, spelletjes worden gespeeld en tv gekeken. Dit betekent dat je zowel individuele als groepsbegeleiding biedt. De locatie bevindt zich midden in de samenleving. Daardoor kunnen cliënten veel dingen zelfstandig doen, zoals naar een rommelmarkt gaan of vrienden bezoeken. Dit vraagt van jou een houding van alertheid en kunnen inschatten wanneer iemand welke ondersteuning nodig heeft.

Als laatste door het team waarin je komt te werken. Het team bestaat uit 9 medewerkers die er samen voor gaan en voor elkaar klaar staan. Zij zoeken een nieuwe collega Begeleider met daadkracht en zelfstandigheid. Iemand die de uitdaging aan wil gaan om samen te bouwen aan een stabiel en sterk zelf organiserend team. 

GentleTeaching De begeleiding wordt gegeven volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

 

Wat krijg je daar voor terug?

 • Salaris Begeleider FWG 35 tussen de € 1920,- en € 2853,- per maand bij 36 uur per week;
 • Een uitdagende functie voor 25 uur per week
  • in eerste instantie wegens vervanging zwangerschapsverlof t/m eind augustus;
  • mogelijkheid om te blijven werken vanaf eind augustus binnen de GFW woningen / De Hucht;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching;
 • Werkkostenregeling met fiscaal voordeel, dit kan je inzetten voor bijv. een sportabonnement; 
 • Een prachtige werkplek aan de rand van het centrum met voldoende parkeerplaats en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat zit er in je bagage?

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 3 of 4 niveau;
 • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching;
 • Ervaring met de doelgroep is een pre;
 • Je bent daadkrachtig, zelfstandig en flexibel resultaatgericht;
 • Bereidheid om in onregelmatige diensten volgens rooster te werken.

 

WerkPlek: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega Milou.  

 

Wil jij deze leuke uitdaging aangaan?

Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 28 januari via de sollicitatie knop. Voor vragen kun je via de receptie (088-5132513) bellen met Marja Raasing (Begeleider).

Solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.