''Werken bij het cluster Veenendaal betekent connectie maken met de samenleving, netwerken en ondernemen zodat onze cliënten kunnen meedoen!''

Solliciteer direct!

‘’Werken midden in de samenleving’’

 

EigenZinnig: Bij ons staan de cliënten aan het roer van hun eigen leven, dat noemen wij eigenzinnige zorg. Eigen omdat de persoonlijke zorg is afgestemd op de eigen dromen, wensen en inbreng van onze cliënten en bewoners. Zinnig omdat het bijdraagt, nut heeft en leidt tot zingeving voor cliënt, familie en medewerker.

Werkzaamheden: Veel gevarieerder dan in het cluster Veenendaal kan het niet worden. Wat de cliënten in Veenendaal gemeen hebben is de behoefte om onderdeel te zijn van de samenleving. Je werkzaamheden als Begeleider zijn steeds op die behoefte gericht. De cliënten hebben een matige tot licht verstandelijke beperking,

De leeftijd is zeer divers van 21 t/m 63 jaar. Hierdoor heb jij  zowel met de jongere als de ouder wordende cliënt te maken. Naast de verstandelijke beperking is er ook sprake van Down Syndroom, Autisme, Diabetes en Epilepsie. Dit vraagt allemaal een weer hele andere benadering. Een stukje duidelijkheid maar ook vooral humor en doorzettingsvermogen kan jou niet ontbreken. Je weet hier als geen ander mee om te gaan, staat stevig in je schoenen, bent flexibel en stressbestendig.

Naast de begeleiding maak je tijd vrij voor het maken van rapportages en het lezen en verwerken van mails en andere belangrijke informatie. Omdat je werkt in een zelf-organiserend team heb je speciaal aan jou toegewezen werkzaamheden. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid en laat in de teamvergaderingen zien hoe je deze op orde hebt en met een open houding leer je van eventuele feedback.

Als de cliënten vrij hebben, vinden sommige het leuk om in de ontmoetingsruimte te zijn, anderen verblijven in hun appartement en weer anderen gaan naar de stad. Omdat de locatie Hollandia midden in Veenendaal ligt, is het mogelijk voor de cliënten om een boodschap te doen, uit te gaan en gebruik te maken van alle aspecten die een stad biedt. Dit vraagt van jou een houding van alertheid, zien hoe het met de cliënten is en inschatten wanneer iemand hulp nodig heeft.

SamenWerken: Omdat je werkt in een zelf organiserend team heb je speciaal aan jou toegewezen werkzaamheden. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid. Met trots laat je in de teamvergaderingen zien hoe je deze op orde hebt en met een open houding leer je van eventuele feedback.

 

Wat krijg je daar voor terug?

 • Per 1 april 2022 een uitdagende functie voor 16 uur per week
 • Salaris (FWG 35) tussen de € 1920,- en € 2853,- per maand bij 36 uur per week
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Onregelmatigheidstoeslag | eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Werkkostenregeling met fiscale voordelen, voor bijv. een (elektrische) fiets
 • Een prachtige werkplek midden in de samenleving

Wat zit er in je bagage?

 • Je hebt een zorg-gerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau
 • Je bent bereid om de contactpersoon van de cliënten te zijn
 • Je herkent jezelf in de methode Gentle Teaching
 • Je hebt affiniteit (bij voorkeur ervaring) met de doelgroep
 • Je kunt werken in onregelmatige diensten volgens rooster en bent bereid om een slaapdienst te draaien

 

WerkPlek: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Samen zorgen we voor een fijne werkplek met aandacht voor leren. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega Milou.

Werken bij het cluster Veenendaal betekent connectie maken met de samenleving, netwerken en ondernemen zodat onze cliënten kunnen meedoen! Deze vacature is voor onze locatie Hollandia 1.

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je uiterlijk vrijdag 28 januari te solliciteren via de sollicitatieknop. De gesprekken zullen in de week van 7 februari en in de week van 14 februari plaatsvinden. Voor inhoudelijke vragen kun je via de receptie (088 5132513) bellen met Albert van den Hatert (Begeleider) of per mail via a.vd.hatert@zideris.nl.  

Solliciteer direct!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.