''Jouw werkdag begint thuis waar je inlogt op de computer om de rapportages van je collega’s te lezen, daarna kijk je in je agenda welke cliënten je vandaag bezoekt. Je hebt eerder deze week contact opgenomen met de cliënten en/of hun netwerk om je eigen werkplanning te maken''

Solliciteer direct!

WerkDag: Jouw werkdag begint thuis waar je inlogt op de computer om de rapportages van je collega’s te lezen, daarna kijk je in je agenda welke cliënten je vandaag bezoekt. Je hebt eerder deze week contact opgenomen met de cliënten en/of hun netwerk om je eigen werkplanning te maken. Hierin heb je vrijheid en flexibiteit afhankelijk van de wensen van de cliënt. De ene cliënt maakt bijvoorbeeld het liefst een afspraak met je in de avond, voor een andere cliënt is het belangrijk dat je mee naar een afspraak met de huisarts gaat. Daarna pak je de auto voor jouw eerste afspraak waar je de cliënt ondersteunt bij zijn financiële administratie. Voor de volgende cliënt biedt je hulp bij haar verslaving en bij de afspraak daarop geef je begeleiding in het onderhouden van contacten. In deze functie ben je dus bij elke voordeur een andere begeleider waardoor je verschillende talenten en begeleidingsstijlen zal kunnen inzetten.

Je kunt daarvoor vanuit de cliënten denken; hoe zij hun eigen leven invullen en wat ze daarbij nodig hebben. Samen met hen bepaal je de zorgvraag en doelen die je verwerkt in een persoonlijk plan. Daarvoor heb je ook veel contact met het netwerk van de cliënten, zoals bewindvoerders, familie en andere zorgverleners. Jij ziet de ontwikkeling die de cliënten doormaken, waarbij het belangrijk is dat je de regie bij hen kunt laten zodat ze verder kunnen groeien.

De ambulante begeleiding wordt gegeven aan circa 25 cliënten woonachtig in Veenendaal en omgeving. Deze groep is heel divers in niveau, levensfase en leeftijd (varieert tussen de 20 en 71 jaar). Elke cliënt heeft minimaal twee Persoonlijk Begeleiders Ambulant zodat er altijd een achtervang is.

 

Wat krijg je daar voor terug?

 • Een afwisselende en zelfstandige baan voor 14 tot 20 uur per week;
 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot vast contract;
 • Salaris FWG 40, tussen de € 2025,- en € 2993,- bruto per maand bij 36 uur;
 • Onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering van 8,33 % en werkkostenregeling tot € 450,- per jaar;
 • Werken in een klein en betrokken team;
 • Een organisatie in verandering en ontwikkeling.

Wat houdt jouw vakmanschap in?

 • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 4 niveau;
 • Ervaring met de LVB doelgroep, waarmogelijk ook met verslaving en psychische problematiek;
 • Ervaring in de functie van Persoonlijk Begeleider Ambulant is een pre;
 • Je bent in het bezit van een auto;
 • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching.

 

TeamWerk: Je komt te werken in een betrokken team van zeven collega’s, waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en we open staan voor elkaar. Zo hebben we om de acht weken intervisie waarin we een casus bespreken waar een van de collega’s tegen aan loopt. Elke maand hebben we een teamvergadering en daarnaast hebben we een teamcoach die ons ondersteund bij o.a. zelforganisatie.

 

Sta jij binnenkort als Persoonlijk Begeleider Ambulant bij jouw eerste voordeur?  

Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 28 januari via de sollicitatieknop. Voor vragen kun je via de receptie (088 5132513) bellen met Anita van Ingen (Ambulante Begeleiding Veenendaal).

Solliciteer direct!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.