Creativiteit en maatwerk. Daar kun je op rekenen als GZ-psycholoog bij de afdeling Behandeling van Zideris. De behandelingen die jij kiest en met welk team jij werkt, zijn elke keer weer anders. Wil jij je ook continu blijven ontwikkelen? Bekijk dan onze vacature.

 

 

Solliciteer direct!

Creativiteit en maatwerk. Daar kun je op rekenen als GZ-psycholoog bij de afdeling Behandeling van Zideris. De behandelingen die jij kiest en met welk team jij werkt, zijn elke keer weer anders. Wil jij je ook continu blijven ontwikkelen? Bekijk dan onze vacature.

Wat je gaat doen

Als GZ-psycholoog bij Zideris werk je met mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk lerende mensen (IQ 70-85). De doelgroepen variëren van LVB tot ouderen. Ook is deze heel breed in de ernst van de verstandelijke beperking en de psychische en psychiatrische problematiek. Je krijgt vragen vanuit het intramurale team en de dagbesteding. Voor een aantal cliënten ben jij de regiebehandelaar. Kortom, een enorm variërende werkplek.

Uiteraard handel je volgens de geldende protocollen en richtlijnen. Maar wat maakt dit werk nu zo uitdagend? Dat komt door de middelen die je kiest en hoe je het team samenstelt, dát is elke keer weer maatwerk. Je houdt het gewenste resultaat voor ogen en kijkt op een creatieve manier naar wat past. Dit doe je samen met de cliënt, verwanten en het systeem er omheen.

Hoe jouw werkdag er uit ziet, kun je grotendeels zelf bepalen. Waar ligt jouw kracht en jouw interesse? Is dat bij diagnostiek, individuele of groepsbehandelingen, intervisie of supervisie. Of wellicht wil je meedenken over het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. We gaan graag met jou in gesprek over de combinatie waar jij gelukkig van wordt.

Wat maakt de afdeling Behandeling uniek?

We lopen voorop in het werken volgens de ‘Gentle Teaching’ visie. Deze omgangswijze is voor ons een belangrijke voorwaarde om onze cliënten goed te kunnen helpen. Heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem, we bieden vanaf instapniveau al opleidingen aan.

Daarbij staat ‘Eigenzinnig’ in ons logo: eigenzinnig in de zin van bijzonder en helemaal toegespitst op onze cliënten.

Wat wij jou bieden

Werk je nog niet in de verstandelijk gehandicapten sector? Dan zal je merken dat deze functie je veel creativiteit biedt waarbij je buiten de gebaande paden mag denken. En natuurlijk werk je met cliënten die je direct in je hart zult sluiten. Ben je al wel werkzaam in deze sector? Dan bieden we je een ambitieus en flexibel team! Regionaal brengen wij onze kennis en kunde daar waar het nodig is. En jij kunt mee bouwen aan de verdere uitbreiding daarvan.

Ook kun je rekenen op

  • Een verantwoordelijke functie voor 24 tot 36 uur per week;
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Gehandicaptenzorg waarbij de functie marktconform is ingedeeld;
  • Bij gebleken geschiktheid is een contract voor onbepaalde tijd mogelijk;
  • Werkkostenregeling m.b.t. fiscale voordelen, dit kan je inzetten voor bijv. een sportabonnement
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. opleiding en e-learnings

Wat jij meebrengt

Je hebt ervaring met of wil je gaan verdiepen in onze doelgroep. Daarnaast breng je goede sociale vaardigheden mee. Die helpen jou om verbinding te maken tussen de verschillende cliëntsystemen, school, ouders en hulpverleners. Bovenal ben je positief ingesteld en wil je samen met ons verder groeien, zowel persoonlijk als met de organisatie.

Verder staat op jouw cv:

  • Een afgeronde wo-opleiding tot orthopedagoog of psycholoog
  • Een BIG-registratie
  • Kennis van b.v. autisme, sociaal-emotionele ontwikkeling en hechting is een pre
  • Kennis van of ervaring met diverse vormen van psychotherapeutische behandeling

Meer informatie of direct solliciteren

Lijkt deze baan jou interessant? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Ben je nieuwsgierig of de vacature bij jou past? Neem dan gerust contact op met Tjebbe Loonstra, Manager Behandeling, 06 82569955

Solliciteer direct!

 

Wie wij zijn

De afdeling Behandeling is onderdeel van Zideris. Wij zijn er voor alle diagnostiek- en behandelvragen van volwassenen met een verstandelijke beperking of beneden gemiddeld intelligentieniveau. Ook zijn wij er voor hun naasten. Wij zijn actief in de regio’s Ronde Venen, Zeist, Veenendaal, Rhenen, Wageningen en Epe. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op onze www.zideris.nl  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.