EigenZinnig: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen.

Solliciteer direct!

 “Ben je sterk genoeg om los te laten en betrokken genoeg om aan te pakken?”

 

EigenZinnig: Bij ons staan de cliënten aan het roer van hun eigen leven, dat noemen wij eigenzinnige zorg. Eigen omdat de persoonlijke zorg is afgestemd op de eigen dromen, wensen en inbreng van onze cliënten en bewoners. Zinnig omdat het bijdraagt, nut heeft en leidt tot zingeving voor cliënt, familie en medewerker.

De cliënten op de Crocusstraat krijgen afhankelijk van de eigen mogelijkheden zorg en begeleiding. Dit kan lichamelijke zorg zijn tot enkel begeleiding, wat een beroep doet op je flexibiliteit en vindingrijkheid. De begeleiding wordt gegeven volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

De ene cliënt help je tijdens een ochtenddienst bij het opstaan, de andere cliënt regelt zelf dat hij/zij op tijd uit zijn bed komt. Een avonddienst begint om 15.30 uur als de cliënten thuis komen en loopt voor één van de aanwezige begeleiders in het gebouw over in een slaapdienst. Het voordeel hiervan is dat je op tijd in de ochtend weer thuis bent en dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld (kleine) kinderen hebt. Mocht je nog geen ervaring hebben in het draaien van slaapdiensten, dan is dat geen probleem. Met ondersteuning van je collega’s zorgen we er samen voor dat je hier mee vertrouwd kunt raken.

Als de cliënten vrij hebben, vinden sommigen het leuk om in de huiskamer te zijn, anderen verblijven in hun kamer en weer anderen gaan naar de stad. Omdat de Crocusstraat midden in Wageningen ligt, is het mogelijk voor sommige cliënten om zelf een boodschap te doen. Je vindt het belangrijk dat de cliënt en de woning er verzorgd uit zien. Daarom help je mee in het huishouden en stimuleer je cliënten om daar ook een rol in te vervullen. Daarnaast maak je tijd vrij voor het maken van rapportages en het lezen en verwerken van mails en andere belangrijke informatie.

SamenWerken: Omdat je werkt in een zelf organiserend team heb je speciaal aan jou toegewezen werkzaamheden. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid. Met trots laat je in de teamvergaderingen zien hoe je deze op orde hebt en met een open houding leer je van eventuele feedback.

Wat krijg je daar voor terug?

  • Een uitdagende functie voor 16 tot 24 uur per week
  • Salaris (FWG 35) tussen de € 2110,- en € 3009,- per maand bij een contract van 36 uur
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Onregelmatigheidstoeslag | eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Werkkostenregeling met fiscale voordelen, voor bijv. een (elektrische) fiets
  • Een prachtige werkplek midden in de samenleving

Wat zit er in je bagage?

  • Een zorg-gerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau
  • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching
  • Affiniteit (bij voorkeur ervaring) met de doelgroep
  • Werken in onregelmatige diensten volgens rooster

 

WerkPlek: Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Samen zorgen we voor een fijne werkplek met aandacht voor leren. Hoe ziet dat eruit? Lees ons Trotsverhaal en Kijkmee in de wereld van Zideris met collega Milou.  

Onze woning aan de Crocusstraat staat midden in een woonwijk en bestaat uit twee geschakelde woningen met beiden zes cliënten, in totaal zijn dit er twaalf. Beide woningen hebben een eigen huiskamer en iedere cliënt beschikt over een eigen kamer. Binnen de Crocusstraat genieten de cliënten erg van de huiselijke sfeer en de contacten met de begeleiders. Werken bij het cluster Wageningen betekent connectie maken met de samenleving, netwerken en ondernemen zodat onze cliënten kunnen meedoen!

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor 12 juli te solliciteren via de sollicitatieknop. Voor inhoudelijke vragen kun je via de receptie (088 5132513) bellen met Bianca Kaal (Persoonlijk Begeleider).

Solliciteer direct!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.