Ben jij die motiverende vrijwilliger met hart voor sport die zich wil inzetten en zou je anderen hier, in groepsverband, bij willen ondersteunen? Word sportmaatje bij Zideris!

Vind jij het ook zo belangrijk om in beweging te blijven? Dit geldt ook voor onze cliënten bij Zideris. En daarom zijn wij op zoek naar sportvrijwilligers die samen met onze cliënten gaan wandelen in de natuur of een potje willen gaan voetballen.

Voorkeur gaat uit naar een dinsdag, woensdag of donderdag vanaf 16.00 maar vroeg in de avond vanaf 18.00 uur is ook prima.

* voor de vrijdagmiddag zoeken we specifiek een vrijwilliger die van 13 tot 15.30 uur cliënten begeleidt bij de fitness in de gymzaal.

Je bent minimaal één keer per week minimaal een uur beschikbaar. Je staat stevig in je (sport)schoenen, hebt affiniteit met onze doelgroep en word enthousiast van samen sporten!

Voor meer info kun je bellen of een berichtje sturen via whatsapp naar onze vrijwilligerscoördinator Alies Katerberg op tel. 06 – 16 356 899 of mail naar vrijwilligerswerk@zideris.nl