Vacatures voor stagiairs

Wil je werken in de zorg? Of denk je eraan om je beroep te maken van het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking? Ben je nog bezig met je opleiding om in de (gehandicapten-)zorg te werken en zoek je een stageplek? Dan ben je bij Zideris ben je aan het goede adres!

Vacatures

03-05-2017 Communicatietalent gezocht
Een stage vol ontwikkelingen en uitdagingen voor een communicatietalent! Dat is wat wij jou bieden. Het opzetten van een nieuwe website, implementeren van een Social intranet, het uitbrengen van een vernieuwd magazine, introduceren van de hernieuwde huisstijl, het opzetten van een fotografielijn en het ontwikkelen van filmpjes. Even een greep uit de leuke opdrachten waar we mee bezig zijn. En waar we graag willen dat jij aan meewerkt!
Lees verder


23-06-2015 Gezocht: SPH-studenten met lef!
Ben jij als derdejaars SPH-student in voor een uitdagende stage? Sta je stevig in je schoenen en heb je doorzettingsvermogen? Dan hebben wij een passende stage voor jou!
Lees verder


Meer informatie

Elk jaar bieden wij aan ongeveer 100 mensen een stageplaats of een opleiding. Zideris biedt stageplaatsen aan voor MBO, HBO of universitaire opleidingen, zoals:
  • Opleiding ‘Verzorgende’ of ‘Verzorgende Individuele Gezondheidszorg’
  • Opleiding ‘Maatschappelijke Zorg’
  • Opleiding ‘Sociaal Pedagogisch Werker’
  • Studie ‘Verpleegkunde’
  • Studie ‘Sociaal Pedagogisch Hulpverlening’
  • Studie ‘Fysiotherapie’ of ‘Creatieve therapie’
Volg je een andere opleiding en zoek je een stageplek in een leuke organisatie?
Neem dan contact op met praktijkopleider Harrie ten Broeke om te kijken naar de mogelijkheden.
Als je aangeeft dat je stage wilt lopen bij Zideris, dan nodigt de praktijkopleider je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden jouw en onze mogelijkheden besproken. In de eerste periode is er een introductieprogramma voor je zodat je onze organisatie goed leert kennen.
 
Daarna ga je aan het werk, natuurlijk onder begeleiding van een werkbegeleider.
Bij Zideris krijg je naast een goede leerplek en contact met leuke mensen ook nog een stagevergoeding volgens de CAO Gehandicaptenzorg!
De cliënt staat bij ons altijd centraal. En dat betekent dat we verwachten dat jij dat ook doet.
Onze medewerkers zijn enthousiast, betrokken, flexibel en communicatief vaardig. Dat verwachten we ook van jou als je bij ons stage wilt lopen. De lijnen in de organisatie zijn kort. Er kan bij Zideris heel veel, maar dat verwachten we ook van jou!
 

 

Zideris is een erkend opleidingsinstituut.