Drukpunt

Veenendaal

Drukpunt is een dagbestedingslocatie van Zideris in Veenendaal. Hier kun je een leuke en zinvolle invulling aan je dag geven.

Een drukkerij waar je veel kunt doen en leren

Als je van hard werken houdt, dan zit je goed bij Drukpunt. Je helpt met het verzorgen van drukwerk voor allerlei verenigingen en bedrijven, maar ook voor mensen die iets willen laten kopiëren of printen. Daarnaast doen we ook klussen voor Zideris zelf. Het Drukpunt ligt vlak bij het centrum van Veenendaal, vlakbij de winkels. We hebben een aantal ruimtes. In de werkruimte staan alle apparaten en tafels waaraan we werken. Een andere ruimte wordt gebruikt als kantine of ontspanningsruimte. Ook hebben we een aparte ruimte voor toiletten en wasmachine.

Wat je bij ons kunt doen

Bij ons kun je alle taken doen die bij een drukkerij horen. Je kunt kopiëren, rapen, vouwen en nieten. Maar ook rekeningen maken en afrekenen, de kas controleren en materialen bestellen horen erbij. Je leert hier goed om te gaan met klanten, werken met computers en scanners. Natuurlijk maken we ook schoon en doen we boodschappen.

Wat je bij ons kunt leren

Je leert zelfstandig te werken en goed om te gaan met anderen. Daarnaast leer je alle taken uit te voeren die horen bij een drukkerij.

 

Vraag hier een rondleiding aan

In de buurt

Bibliotheek
Restaurant
Sportschool
Supermarkt
Winkels

Veelgestelde vragen

Onze afdeling Klantcontact kan je alles vertellen over dagbesteding bij Zideris. Je kunt ze bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wil je graag eens een dagbestedingslocatie zien? Dat is geen probleem, we leiden we je met plezier rond. We vertellen je tijdens de rondleiding alles over de locatie en hoe het is om te werken bij Zideris. Een rondleiding kan bijna altijd tussendoor en je hoeft helemaal nog geen keuze te maken. Neem gerust de tijd om te bedenken of je een dagbestedingslocatie leuk vindt!

Als je bij één van onze dagbestedingslocaties werkt, dan werk je van maandag tot donderdag van 09:00 tot 16:00 uur. Op vrijdag werk je van 09:00 tot 12:00 uur. Er kunnen per locatie wel kleine verschillen zijn in werktijden. Natuurlijk nemen we regelmatig pauze, en er is genoeg tijd om lekker te lunchen. Bovendien doen we genoeg leuke dingen tussendoor, want harde werkers zoals jij moeten natuurlijk beloond worden!

Je kunt bij ons echt van alles doen. Bij onze dagbestedingslocaties kun je je inspannen, maar ook ontspannen. We doen creatieve dingen, maar we werken ook buiten. Er is een echte kaarsenmakerij, of je kunt bijvoorbeeld werken bij de voedselbank. We hebben ook een drukkerij, een supermarkt, een lunchroom, een theetuin en een kinderboerderij. Als je het leuk vindt, kun je zelfs bij onze dagbesteding in Ouwehands Dierenpark aan de slag. We kijken naar wat je kunt en wat je leuk vindt, en dan gaan we samen op zoek naar de beste plek voor jou.

Gentle Teaching is onze manier van werken. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers jou begrijpen, en dat jij je door ons gesteund voelt als je het moeilijk hebt. Net als ieder ander, heb jij recht op een goede relatie met de mensen om je heen. Dat je je veilig en geliefd voelt, en verbonden bent met anderen. Bij Zideris doen we ons best om je zo goed mogelijk te begrijpen. We verdiepen ons in wat je hebt meegemaakt. We kijken naar je gezondheid en de dingen waar je last van hebt. Ook verdiepen we ons in wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als we jou goed kennen en een warme, fijne band met elkaar hebben, begrijpen we elkaar veel beter. En als we je goed kennen, kunnen we je veel beter ondersteunen.