De Vriendschap

Veenendaal

De Vriendschap is een dagbestedingslocatie van Zideris in Veenendaal. Hier kun je een leuke en zinvolle invulling aan je dag geven.

Leuke dingen doen en leren

Kun jij goed met je handen werken of wil je het graag leren? Ben jij creatief en houd je ervan om dingen te maken? Dan zit je goed bij De Vriendschap, want hier kun je allerlei leuke dingen doen.

Er is van alles te doen:

Voor harde werkers

De werkzaamheden bij De Vriendschap zijn heel divers. Je kunt er inpakwerk doen, maar ook koken en bakken. We maken producten van hout of knappen ze op. Houd je van een frisse neus? Dan kun je buiten papier prikken in de winkelstraat, in het park of in het bos. Op de bovenverdieping van De Vriendschap zit een vergaderruimte. Hier kun je koffie en thee zetten voor vergaderingen, maar ook een lunch verzorgen of de ruimten schoonmaken.

Samen of alleen

Je kunt bij De Vriendschap gezellig samenwerken, maar je kunt ook alleen werken. Je hoeft natuurlijk niet alles meteen te kunnen, je leert en werkt tegelijk. Dat is leuk én leerzaam. Onze begeleiders helpen je graag en je collega's staan ook voor je klaar!

 

* Zideris Vlog*

Roy werkt op de Vriendschap en nam Zideris vlogster Milou hier mee naar toe. En 's middags gaan ze nog iets heel bijzonders doen... Wat dat is? Bekijk de vlog en ontdek het zelf. Veel kijkplezier!

 

 

Vraag hier een rondleiding aan

In de buurt

Bushalte
Supermarkt

Veelgestelde vragen

Onze afdeling Klantcontact kan je alles vertellen over dagbesteding bij Zideris. Je kunt ze bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wil je graag eens een dagbestedingslocatie zien? Dat is geen probleem, we leiden we je met plezier rond. We vertellen je tijdens de rondleiding alles over de locatie en hoe het is om te werken bij Zideris. Een rondleiding kan bijna altijd tussendoor en je hoeft helemaal nog geen keuze te maken. Neem gerust de tijd om te bedenken of je een dagbestedingslocatie leuk vindt!

Als je bij één van onze dagbestedingslocaties werkt, dan werk je van maandag tot donderdag van 09:00 tot 16:00 uur. Op vrijdag werk je van 09:00 tot 12:00 uur. Er kunnen per locatie wel kleine verschillen zijn in werktijden. Natuurlijk nemen we regelmatig pauze, en er is genoeg tijd om lekker te lunchen. Bovendien doen we genoeg leuke dingen tussendoor, want harde werkers zoals jij moeten natuurlijk beloond worden!

Je kunt bij ons echt van alles doen. Bij onze dagbestedingslocaties kun je je inspannen, maar ook ontspannen. We doen creatieve dingen, maar we werken ook buiten. Er is een echte kaarsenmakerij, of je kunt bijvoorbeeld werken bij de voedselbank. We hebben ook een drukkerij, een supermarkt, een lunchroom, een theetuin en een kinderboerderij. Als je het leuk vindt, kun je zelfs bij onze dagbesteding in Ouwehands Dierenpark aan de slag. We kijken naar wat je kunt en wat je leuk vindt, en dan gaan we samen op zoek naar de beste plek voor jou.

Gentle Teaching is onze manier van werken. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers jou begrijpen, en dat jij je door ons gesteund voelt als je het moeilijk hebt. Net als ieder ander, heb jij recht op een goede relatie met de mensen om je heen. Dat je je veilig en geliefd voelt, en verbonden bent met anderen. Bij Zideris doen we ons best om je zo goed mogelijk te begrijpen. We verdiepen ons in wat je hebt meegemaakt. We kijken naar je gezondheid en de dingen waar je last van hebt. Ook verdiepen we ons in wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als we jou goed kennen en een warme, fijne band met elkaar hebben, begrijpen we elkaar veel beter. En als we je goed kennen, kunnen we je veel beter ondersteunen.