Zideris is een organisatie voor en door mensen. Onze deur staat altijd open voor enthousiaste mensen die passen bij onze organisatie.

Werk jij bij Zideris en ken jij iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging? Die wil werken in de gehandicaptenzorg? Heb jij jouw teamgenoot, oud-klasgenoot, vriend, oud-collega of familielid enthousiast gemaakt over het werken bij Zideris? Dat is mooi, want jouw netwerk is geld waard!

Wanneer jij vindt dat iemand goed bij ons past, dan horen wij dat graag. Breng je een nieuwe collega aan en komt hij/zij de proeftijd door, dan ontvang je een bonus van €150,- netto. Werkt iemand na een jaar nog steeds bij ons? Dan ontvang je nogmaals een bedrag van €100,- netto.
In totaal kun je dus € 250,- ontvangen per succesvol aangedragen kandidaat. De moeite waard!

Zo werkt de aanwinst - aanbrengbonus: 

  • Laat diegene die je aanbrengt bij ons solliciteren en zorg ervoor dat hij/zij tijdens het solliciteren op de vraag ‘Heeft een zideris collega jou op deze vacature getipt’ in Recruitee (ons digitale sollicitatieplatform) jouw naam invult, of jouw naam vermeldt in zijn/haar motivatiebrief.
  • De sollicitant is uiteraard nog niet bij ons bekend.
  • Je hebt recht op de Aanwinst van € 150,- als de door jou geworven collega zijn/haar proeftijd succesvol is doorgekomen. Daarnaast ontvang je een bedrag van € 100,- indien de geworven collega na een jaar nog steeds bij ons werkt (en jij natuurlijk ook). Betaling van de bonus vindt plaats bij de eerstvolgende salarisbetaling.

 

Voorwaarden:

  • Het moet bij de sollicitatie zijn aangegeven dat de sollicitant via jou gesolliciteerd heeft.
  • De Aanwinst is niet van toepassing voor nieuwe collega’s die bij Zideris worden aangenomen als vakantiekracht of met een contract van minder dan 10 uur per week.
  • De regeling Aanwinst loopt door totdat besloten wordt de regeling te stoppen.
  • De Aanwinst geldt voor alle medewerkers van Zideris maar is niet van toepassing voor de specifieke wervingsfuncties zoals de Recruiter, tenzij iemand wordt aangebracht uit de directe privé kennissenkring.
  • Bemiddelingsbureaus en het aanbrengen van kandidaten via bureaus zijn uitgesloten van de  regeling.
  • De Aanwinst geldt voor de invulling van vacatures voor cliënt gebonden functies, waarbij de staf en ondersteunende functies zijn uitgesloten.