Zideris Uithoorn

Wonen bij Zideris Uithoorn betekent met ondersteuning wonen op een fijne en plezierige plek. Een plek waar jij je persoonlijk kunt ontwikkelen, leuke activiteiten onderneemt en net zoals iedereen meedoet in de samenleving. De begeleiders van Zideris ondersteunen je hierbij op een manier die bij jou past. Want bij Zideris mag je zijn wie je bent, kun je groeien naar vermogen en ondersteunen wij je naar
persoonlijk geluk.


         
 

De Eger is een fijne en veilige woonlocatie waar Zideris waar cliënten die beschikken over een indicatie voor zorgzwaartepakket 4 of 6 kunnen wonen.  De woning heeft voor iedere bewoner een eigen zit/slaapkamer. De villa heeft drie woonlagen: de begane grond en twee verdiepingen. Op de begane grond is de ruime woonkamer met een openhaard en een grote woonkeuken. Hier is ook de toegang tot de vrij gelegen tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, een grote badkamer met ligbad en een tweede toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich de zolder.
 
De toekomst
De verwachting is dat we eind 2019 naar de Grote Lijster kunnen verhuizen. De Grote Lijster is in dezelfde wijk als de Eger 42 gelegen.  Na de verbouwing heeft iedereen een nieuw appartement of studio met eigen sanitair. Ook komt er een gezamenlijke groepsruimte en ruime tuin.
 
Adres
Eger 42
1423 GE Uithoorn
 

Lees meer over Zideris Uithoorn in het infoblad.