Werk en dagbesteding bij Zideris Zeist

 

Iedereen wil graag leuke dingen doen. Een prettige werkplek hebben, met fijne mensen om je heen en doen wat je leuk vindt. Kun je goed met je handen werken of denk je dat je het kunt leren? Ben jij een beetje of heel erg creatief? Bij Zideris Zeist mag iedereen meedoen op zijn of haar eigen manier. Want bij Zideris mag je zijn wie je bent, kun je groeien naar vermogen en ondersteunen wij je naar persoonlijk geluk.

We onderzoeken samen wat jouw wensen en mogelijkheden zijn voor een goede werk- of dagbestedingsplek. Als het kan, proberen wij je te laten werken bij gewone bedrijven. Samen met een werkcoach zoek je uit wat je wilt doen en wat er mogelijk is.

 

Groepsgerichte activiteiten


Het ArbeidsTrainingCentrum (ATC) is een dagbestedingslocatie voor jongeren en volwassenen die van aanpakken houden en graag willen leren. Er zijn verschillende werkzaamheden die je kunt doen. Bijvoorbeeld productiematige werkzaamheden, werken in de tuin of in een fietsenwerkplaats. Ook kun je creatief bezig zijn met onder andere papier-maché, pindakransen maken of tekenen.

Binnen het ATC is ook het Atelier. In een vast en vertrouwd dagprogramma ga je vanuit je kwaliteiten aan de slag met kunst. Je werkt ook samen met de andere kunstenaars. Centraal staan tekenen en schilderen. Fotograferen en gedichten schrijven behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Werken in de maatschappij


Het is ook mogelijk om in de gemeente Zeist volop in de maatschappij te werken. Bijvoorbeeld in een winkel, een school of in een restaurant. Je hoeft niet meteen alles te kunnen. Je leert en werkt tegelijk. Medewerkers van de dagbesteding ondersteunen je bij de werkzaamheden op de werkvloer.

 

Samenwerken doe je met...


je collega’s. Je krijgt begeleiding van medewerkers van Zideris. Zij houden nauw contact met de werkgever en maken goede afspraken.

 

Wil je bij ons werken?


Dat kan misschien wel! Je kunt je aanmelden bij het Zideris Zorgloket. De medewerkers van het Zorgloket begeleiden je van A tot Z om een fijne plek bij Zideris te vinden. We helpen je graag!

Voor meer informatie kun je dagelijks tussen 9.00 en 16.00 uur bellen naar  030 6931075. Je kunt ook mailen naar destreep@zideris.nl.

 

Meer informatie?

Bekijk dan het Profiel van het Arbeids- en trainingscentrum in Huis ter Heide!

 

Adres

ATC en het Atelier
Dolderseweg 31b
3712 BN Huis ter Heide